Ana SayfaDedikoduNazlı Çelik, Serdar Bilgili'nin ihanetini affetmedi!

İlgili Postlar

Nazlı Çelik, Serdar Bilgili’nin ihanetini affetmedi!

Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili aşkı yine başarılı olamadı. Serdar Bilgili’nin ihaneti aşkı bitirdi. Nazlı Çelik, kendisini aldatan Serdar Bilgili’nin gözünün yaşına bakmadı ve terk etti. Detaylar haberimizde…

Evlilikleri sadece altı ay süren Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili çifti, ayrılığa dayanamayıp tekrar barışmışlardı. Ancak, aşkları yine çok uzun sürmedi. Çiftin ikinci denemelerinin bitmesine neden olan faktörün bir kadın olduğu iddia ediliyor. İddialara göre; Serdar Bilgili altı ay evli kaldığı ve sonrasında boşandığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik’i başka bir kadına aldattı. Çelik, ihaneti affetmedi ve aşkını noktaladı.

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, köşesinde bu iddiaya yer verdi. İşte o yazı…

“Tanıştıktan üç ay sonra evlenen, altı ay sonra da boşanan aceleci aşıklar Serdar Bilgili ile Nazlı Çelik’in tekrar flört etmeye başladığını ilk bu köşede okumuştunuz. Eylül başında Bodrum’daki Antonis Remos konserinde yakınlaşan ex çift, sonrasında flört etmeye başlamış, hatta Serdar Bey’in Bebek’teki evinde tekrar birlikte yaşama kararı almışlardı. Ancak görünen o ki, aynı çatı altında birbirlerine ancak altı ay dayanabiliyorlar! Bu arada Nazlı Çelik ile üçüncü evliliğini yapan ve ‘sıkı’ bir çapkın olan Serdar Bilgili’nin çoktan yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Serdar Bilgili’nin gönlünün yeni sultanının kim olduğuna dair iki farklı isim ortalarda dolaşıyor; ikisi de olabilir. Emin olduğumda, o kişinin kim olduğunu da bu köşede sizinle paylaşacağım.

Tekrar flört etmeye başladıkları dönemde can ciğer kuzu sarması kıvamında arz-ı endam eden Bilgili ile Çelik’in ikinci denemeleri de başarısız olmuş ve herkes yoluna gitmiş. Yani yama tutmamış…

Serdar Bilgili ile Nazlı Çelik, 2015 yılında 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Madrid’de evlenmiş, altı ay sonra da boşanmıştı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler