Ana SayfaDizilerSurvivor İstanbul'da! Peki ilk durak neresi oldu?

İlgili Postlar

Survivor İstanbul’da! Peki ilk durak neresi oldu?

Survivor’da geçen hafta perşembe ve cuma günleri Türkiye ödülü oynandı. Her iki oyunu da Gönüllüler takımı kazandı ve İstanbul’a gelme hakkı kazandı. Sevdikleriyle buluşmadan önce yarışmacılar, Survivor Panaroma’ya konuk oldu. İşte Survivor yarışmacılarının Survivor Panaroma’daki açıklamaları…

Survivor’da Adem Turabi kavgasının TV’de yayınlanmayan görüntüleri! Adem kameramana da hareket yaptı!

Survivor İstanbul’da! Soluğu Survivor Panaroma’da Aldılar…

Survivor Türkiye ödülünü kazanan Gönüllüler, bugün İstanbul’a geldi. İlk geldikleri yer ise Survivor Panaroma programıydı. Survivor Panorama canlı yayınına katılan ve heyecanlı olduklarını dile getiren Gönüllüler takımından Hakan, Damla, Muray, Anıl, Nagihan ve Hilmicem merak edilenleri cevapladı Her bir yarışmacı söz alıp anılarını paylaştı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı programda, Gönüllüler’in ilginç totemi stüdyoyu kahkahaya boğdu. Survivor Panaroma’da konu son dokunulmazlık oyununa geldi. Acun Ilıcalı’nın bile “Ben son yıllarda böyle oyun görmedim” dediği oyunda Hilmi Cem yaşadıklarını anlatıp “Çıkınca izleyeceğim ilk oyunlardan biri” yorumunda bulundu.

Yarışmacılardan Sıcak Açıklamalar…

Anıl, All Star konsepti olduğu zamanlarda oyun alamadıkları için çok üzgün olduklarını hele iletişim oyunlarında kazanamadıkları zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını anlattı. Daha önce ailesiyle milli takımda yarıştığı zamanlarda iletişime geçmediğini söyleyen Anıl, bunun bir hata olduğunu söyleyip duygusal anlar yaşadı. Hilmicem Survivor Yunanistan’dan Rodanthi isimli yarışmacının kendisinden hoşlanması hatırlatılması üzerine, sevgilisin olmadığını dile geitren Hilimi Cem, “Ben Survivor’a konsantre olmuş durumdayım.” diyerek yanıt verdi.

İşte Murat’ın Totemi…

Survivor Murat’da samimi açıklamalarda bulundu.”İnsan ilişkilerinde çok dikkatliyimdir. İnsanlara hep kendime yaklaşılması gerektiği gibi yaklaşıyorum. Atışlarımda sıkıntı var. Bir parkurun sonuna iyi gelmek ama son etapta atış yapamamak çok koyuyor. Survivor kaderinizin iki topun ucunda olması psikoloji beni hapsetti. “Oyun oynanırken ben yukarı da isem Hilmi aşağıda olacak. Damla sağımda Hakan en sol köşede. Böyle şeylere inanmayan insandım aslında” diyerek totem yaptığını söyledi.

https://www.youtube.com/watch?v=B62NhtEarFo

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler