Ana SayfaDizilerSurvivor'da Bir İlk! Bu Kez Ödül 10 Bin Euro!

İlgili Postlar

Survivor’da Bir İlk! Bu Kez Ödül 10 Bin Euro!

Survivor’da bir ilk! Bu kez ödül 10 bin euro! Survivor’da bu yıl Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşiyor. 97. son bölümde ise siyah ve beyaz takımlar, iki günlük Kolombiya gezisi için parkurda ter döktüler. Peki Kolombiya tatilini kazanan takım hangisi oldu? Oyun bitiminde sunucu Murat Ceylan, Yunan yarışmacı Katerina Dalaka’ya kötü haberi vermeyi ihmal etmedi. Bir sonraki bölüm, 98. bölümde ise bu kez yarışmacılar, Acun Ilıcalı’nın açıkladığı üzere 10 bin euro için yarışacaklar. Peki son bölümde neler yaşandı!

Survivor 2019’da büyük finale günler kala oyunlardaki ödüller de büyüyor. 17 Haizran Pazartesi ekrana gelen son bölüm 97. bölümde, Kolombiya gezisi ödülü için dişe diş bir mücadele yaşandı.

10 Bin Euro Ödülü Kimin Olacak?

30 Haziran’da sezonu kapatıp final yapacak olan Survivor 2019’da Acun Ilıcalı, sürpriz bir ödülü duyurdu. Survivor bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde, siyah ve beyaz takımın yarışmacıları 10 bin euro kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. Ödülü duyuran Ilıcalı ise “Arabalarımız bitti. Ancak araba yoksa nakit bir ödül veriyoruz. Kazanan yarışmacı tam 10 bin euro kazanacak.” açıklamasında bulundu. Yarışma tarihinde bir ilk olacak olan para ödülünü kimin kazanacağı ise büyük merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler