Ana SayfaDizilerSurvivor Birleşme Partisi Şarkı Yarışmasını Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor Birleşme Partisi Şarkı Yarışmasını Kim Kazandı?

Survivor birleşme partisi dün akşam ekranlara geldi. Özellikle Survivor sevenlerin yakından takip ettiği Survivor birleşme partisi, birbirinden ilginç ve eğlenceli anlara sahne oldu.

İki Takım Bir Arada!

Survivor’ın en çok dikkat çeken haftalarından birisi olan birleşme partisi haftası, Survivor 2017 için de gerçekleştirildi. Ünlüler ve gönüllüler takımının bir araya geldiği birleşme partisinde iki takımın yarışmacıları da bakım yaptırdı ve temiz kıyafetler giyerek hem doyasıya eğlendi hem de karınlarını doyurdu.

Yapılan birleştirme partisinde özellikle bu haftaya özel olarak eleme yapılmazken yarışmacılar eleme stresi yaşamadan doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Gecede özellikle sesiyle şaşırtan yarışmacılar olduğu gibi kötü sesi nedeniyle farklı anlar yaşatan yarışmacılar da oldu.

Survivor Birleşme Partisi Konukları Dikkat Çekti

Birleşme partisinin konukları da oldukça dikkat çekiciydi. Özel jüri üyesi olarak Fatih Terim Survivor 2017 birleşme partisine katıldı. Özellikle sahnede şarkı söyleyen yarışmacılarının değerlendirmeleri ise şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal tarafından yapıldı.

Survivor Birleşme Partisi Birincisi Kim?

Gecenin en dikkat çeken performanslarından bir tanesi İlhan Mansız’dan geldi. İlhan Mansız özellikle söylediği şarkının yanı sıra yaptığı açıklamalarla da oldukça etkiledi. 2 yıl önce bir ilişkiye başladığını ve Temmuz’da iki yılı dolduracaklarını söyleyen İlhan Mansız’ın duysal anlamda zorlandığı görüldü.

Sevgilisini çok özlediğini belirten başarılı yarışmacı, bugüne kadar magazin gündeminde yer almamıştı. İlhan Mansız tarafından yapılan açıklamalar sonrasında yarışmacının gönlündeki ismin kim olduğu oldukça merak uyandırdı. Özellikle İlhan Mansız’ın yarışmadan döndükten sonra kalbindeki ismin kim olduğunun da öğrenilmesi bekleniyor.

Birleşme partisinde gerçekleştirilen Söyle Söyleyebilirsen yarışmasında özellikle gösterdiği başarılı performans sayesinde birinci olan isim Furkan Kızılay oldu. Yarışma öncesinde oyunculuğunun yanı sıra özellikle müziğe gösterdiği ilgi ile oldukça dikkat çeken Furkan Kızılay, yarışmada da diğer yarışmacılara karşı ön plana çıkmayı başardı. Yapılan yarışmanın ardından DJ performansı eşliğinde tüm yarışmacılar hem stres attı hem de yarışmadan bir gecede olsa uzaklaşma fırsatı elde etti. Birleşme partisi ile adaların birleştiği Survivor, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Yeni bölümde özellikle adaylara arasında gruplaşmaların nasıl olacağı, hangi kişilerin nasıl bir araya geleceği de oldukça merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler