Ana SayfaDizilerÖlene Kadar Final Yapıyor

İlgili Postlar

Ölene Kadar Final Yapıyor

Başrollerinde Fahriye Evcen ve Engin Akyürek gibi Türkiye’nin en önemli oyuncularının bulunduğu Ölene Kadar dizisi reyting yarışında geride kaldı.

Atv’nin iddialı dizilerinden birisi olarak gösterilen fakat kısa süre içerisinde reyting savaşında yenik düşen Ölene Kadar final yapacağı belirtildi.

Ölene Kadar 13 Nisan’da Final Yapıyor!

13 Nisan Perşembe günü son bölümü ile ekranlara gelecek olan dizi bu bölüm itibariyle final yapacak ve artık ekranlarda yer almayacak. Başrollerindeki iki önemli ismin yanı sıra Sarp Levendoğlu,Tansu Biçer ve Gülcan Arslan gibi pek çok önemli oyuncunun yer aldığı Ölene Kadar Final kararı sonrasında özellikle diziyi takip eden kişilerde büyük bir üzüntü yarattı.

Öyle ki özellikle yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren özel konusu ve Fahriye Evcen ile Engin Akyürek arasında yakalanan uyum sayesinde dizi oldukça dikkat çekmişti. 3 ile 6 Nisan tarihleri arasındaki yurt dışında gerçekleştirilen özel bir fuarda özellikle format satın alan firmaların en çok dikkat ettiği ve ilgi gösterdiği yapımlardan bir tanesi de Ölene Kadar olmuştu. Fakat yayınlandığı günlerdeki diğer dizilerin arkasında kalması ve istenen seviyeye gelememesi, dizinin final kararı alınmasında en önemli etkenlerden birisi oldu.

Yapılan görüşmeler neticesinde yapım ekibi ve kanal yönetimi tarafından ortak bir karar alındığı ve final itibariyle Ölene Kadar dizisinin artık ekranlarda yer almayacağı belirtildi. Ölene Kadar için alınan bu karar sonrasında ise ATV’de boşalan saat için yeni bir dizinin başlatılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler