Ana SayfaDizilerSurvivor Anıl'dan Yağmura İlginç Çözüm

İlgili Postlar

Survivor Anıl’dan Yağmura İlginç Çözüm

Survivor Türk televizyonlarında uzun zamandan beri yayınlanırken, Survivor 2017’de oldukça ilginç bir olay yaşandı. Survivor’da yarışmacıları en çok etkileyen yağmur ve soğuk oldu. Yağmurun özellikle yarışmanın yapıldığı bölgede sık sık yağması, yarışmacıların ıslanmasına ve üşümesine yol açarken bugüne kadarki tüm yarışmacılar yağmur altında ıslanmaktan başka bir çare bulamamıştı. Fakat bu yılın oldukça ilginç isimlerinden birisi olan Survivor Anıl yağmurdan ve beklenmedik hava olaylarından korunabilmek adına özel bir yerleşim yeri yaptı.

Mağaraya Yerleşti

Adada bulunan bir mağara içine yerleşen Anıl, böylece yağmurdan ve pek çok böcekten de kurtulma şansı elde etti. Anıl’ın bu davranışı geçtiğimiz akşamki ada konseyinde de konuşuldu.

Acun Ilıcalı’dan Mağara Yorumu

Özellikle Acun Ilıcalı konu ile ilgili yaptığı açıklamada çok şaşırdığını ve Anıl’ın bu davranışının ada şartlarında savaşmak adına oldukça yaratıcı bulduğunu söyledi. Anıl’ın böyle bir çözüm bulması aynı zamanda diğer yarışmacılar için de bir örnek oldu. Öyle ki bundan sonraki süreç içerisinde diğer yarışmacıların adadaki diğer mağaralara yerleşmesi ve burada daha rahat bir şekilde yarışmaya devam edebilmesi mümkün.

Bu açıdan Anıl tarafından bulunan bu yenilik ada hayatında da farklı bir dönem başlatacak. Yayınlanan yeni bölümde Anıl’ın mağara oluşturması ve mağara içerisinde oluşturduğu yaşam alanı kameralara gösterildi. Bu durum yarışmacının Survivor’a ne kadar adapte olduğunu ve yaşamda kalma noktasında ne kadar başarılı olduğunu da gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler