Ana SayfaDedikoduSurvıvor Allstar da Yeni Bir İsim Daha Açıklandı

İlgili Postlar

Survıvor Allstar da Yeni Bir İsim Daha Açıklandı

Survivor 2018 Gönüllüler-All Star kadrolarında kimler olacak, Survivor 2018 All Star ne zaman başlayacak? sorularının cevabı belli oluyor. Son olarak yarışmaya katılacak isim Milli atlet Nevin Yanıt oldu.

Daha önce ise 10 Şubat’ta başlayacak olan Survivor 2018 All Star kadrosunda birçok isim açıklanmıştı. Bu isimler arasında Nevin Yanıt’ dan bir önceki isim Sahra Işık olmuştu.

NEVİN YANIT

Son olarak Nevin Yanıt’ın Survivor 2018 katılacağını duyuran Acun Ilıcalı, “Milli atletimiz Nevin Yanıt Survivor’da! Nevin, All Star takımına karşı Gönüllüler’in takımında yarışacak. Nagihan, Merve ve Sema’ya Allah kolaylık versin” ifadelerini kullandı.

NEVİN’DEN ÖNCE AÇIKLANAN SON İSİM SAHRA IŞIK OLMUŞTU

Survivor 2017 yarışmasıyla tanınan Sahra Işık, önceki akşam sevgilisi İstinye’de görüntülendi.

Işık, ‘Survivor 2014’, ‘Survivor All Star’dan sonra önümüzdeki sene düzenlenecek Survivor 2018’e de katılacağını açıkladı.

sahra

Işık, “Tekrar ada yolcusuyum. İddialıyım. Yarışmayı kazanmak için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

ACUN ILICALI SURVIVOR AÇIKLAMASI

Geçtiğmiz günlerde ise Acun Ilıcalı ile konuşan Ali Eyüpoğlu Survivor 2018 All Star’da yaşanacak 2 sürprizi açıkladı. Buna göre; ‘Survivor 2018 All Star’da takımlar 12’şer kişiden oluşacak. Şimdiye kadar
‘Survivor 2018 All Star’da kesinleşen isimler: Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıçcı, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Cumali Akgül, Turabi Çamkıran, Nihat Doğan, Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

Açıklanan yarışmacı sayısı henüz 11… Bunlardan 50 günde Iğdır’dan İstanbul’a yürüyerek ‘Survivor’ hayaline kavuşan Cumali Akgül, ‘Survivor Gönüllüler’de yarışacak. Kaldı geriye 10 ünlü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler