Ana SayfaÜnlülerSurvivor All Star'ın Yeni Yarışmacısı Acun Ilıcalı Tarafından Duyuruldu

İlgili Postlar

Survivor All Star’ın Yeni Yarışmacısı Acun Ilıcalı Tarafından Duyuruldu

Survivor All Star hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Acun Ilıcalı, 2023 senesinin şampiyon ismi Nefise Karatay’ın da kadroya dahil olduğunun bilgisini verdi! Bu haber Nefise Karatay hayranlarını sevindirdi.

2023 Survivor Şampiyonu Nefise Karatay da Kadroda

nefise karatay

Televizyon ekranlarında her sene yayınlanan ve yarışmacıları ile ses getiren Survivor, bu yıl All Star konseptine geri dönüyor. Acun Ilıcalı, yeni kadroda bulunacak isimleri X hesabından tek tek açıklamaya başladı.

Turabi ve Nagihan Karadere gibi tanıdık isimleri açıklayan Ilıcalı, bir ismi daha duyurmuş oldu. Sürpriz isim, son yayınlanan Survivor’ın şampiyonu Nefise Karatay oldu.

Nefise Karatay Geliyor!

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı genel duyuruda 2023 Survivor şampiyonu Nefise Karatay 2024 senesinde de Survivor’da bizlerle beraber olacak dedi. Sözlerine Nefise’nin en büyük hayallerinden biri Nagihan Karadere ile yarışmaktı, ikisinin güçlü mücadelesini heyecanla bekliyorum ibaresini de ekledi.

Geçtiğimiz sene Nefise Karatay Survivor yarışmasında kusursuz ve bir o kadar da güçlü performansı ile dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Genç sporcu, henüz 23 yaşında ve bu genç yaşına rağmen sayısız başarıyı kariyerine sığdırmış durumda. Bakalım bu sene Survivor All Star’da kendisi nasıl bir performans ile karşımıza çıkacak? Tabii ki heyecanla bekliyoruz!

Acun Ilıcalı yeni yarışmacıları duyurdukça bomba gibi bir sezonun geldiğini de hissetmiş oluyoruz. Diğer isimler de gün geçtikçe belli olacak ve açıklanmaya devam edecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler