Ana SayfaDizilerSurvivor Ada Konseyi Bu Akşam! Peki, Kim Elenecek?

İlgili Postlar

Survivor Ada Konseyi Bu Akşam! Peki, Kim Elenecek?

Survivor’da bu akşam ada konseyi yapılacak. Özellikle son iki haftadan beri oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında iki takımdan da ikişer kişinin eleme için adı söylenirken bu 4 isim arasından halk oylaması yapılacak. Gerçekleştirilecek halk oylaması sonrasında adadan bu hafta itibariyle ayrılacak isim belli olacak.

Survivor Ada Konseyi Çok Kritik!

Özellikle potada birbirinden güçlü dört adayın olması, elemeyi çok daha kritik bir hale getiriyor. Öyle ki gönüllüler takımından Berna ve Gökhan, ünlüler takımından ise Sabriye ile Pınar eleme potasında. Bu akşam gerçekleştirilecek Survivor ada konseyi bu 4 isim için ayrı bir öneme sahip. Acun Ilıcalı tarafından yapılacak açıklamalar sonrasında adaya veda edecek olan isim belli olacak. Özellikle yarışmada son haftalara girilirken sayı üstünlüğünü elinde bulundurmak isteyen takımlardan bir ismin elenecek olması, karşı takıma karşı ciddi bir dezavantaj yaratacak. Bu nedenle takım arkadaşlarının elenmesini istemeyen yarışmacılar, desteklerini ona vermeye çalışıyor.

Bu akşam yapılacak olan ada konseyi sonrasında bir ismin adadan elenecek olması, aynı zamanda potada bulunan dört kişinin de Survivor hayallerine veda etmesine neden olacak. TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren oldukça dikkat çeken ve yüksek izlenme oranlarına ulaşan Survivor, özellikle Survivor ada konseyi geceleri ile dikkat çekiyor. Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm ile birlikte Survivor’ın yine en çok izlenen yapımlardan birisi olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler