Ana SayfaDiziler18 Nisan Kısmetse Olur 408. Yeni Bölümde Kavga Var!

İlgili Postlar

18 Nisan Kısmetse Olur 408. Yeni Bölümde Kavga Var!

18 Nisan Kısmetse Olur yeni bölümü ile yine dikkat çekecek. Kısmetse Olur 408. bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte yeni bölümde yaşanacak olaylar hakkında bilgi elde edilirken, özellikle damatlar evini basan Rabia ile Akın arasında yaşanacak tartışmalar oldukça dikkat çekiyor.

Kısmetse Olur’un bugüne kadar en çok evde kalan isimlerinden birisi olan ve bu sezonun yeniden eve dönen Rabia, evde mutlu bir birliktelik yaşamayı hala başaramadı. Son olarak Akın ile ilişki içerisine giren Rabia’nın, Akın ile ilgili soru işaretleri yaşaması bu konuda ciddi bir tepki çekti.

18 Nisan Kısmetse Olur Evinde Neler Yaşanacak?

Rabia yaşananlara karşı dayanamayacak ve damatlar evini basacak. Damatlar evinde Akın ile kısa bir görüşme yapan Rabia’nın bu görüşmeden oldukça üzgün bir şekilde ayrılacak. Akın ile Rabia ilişkisinin bu olay sonrasında sona ereceği tahmin ediliyor.

Özellikle yeni bölüm fragmanında görünenler göre Akın, Rabia yerine yeni gelin adayı Pınar’a karşı bir yakınlık hissetmeye başlıyor. Özellikle geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümlerde Rabia’nın Akın’a yönelik duygularını net bir şekilde belirtmesi, iki ismin birbirine yaklaşacağı şeklinde yorumlanmıştı. Fakat yaşanan son olaylara bakıldığında ise Akın’ın Rabia’ya karşı çok fazla bir his duymadığı görülüyor.

18 Nisan Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanı paylaşıldıktan sonra özellikle evde ilişkilerin daha da karışacağı net bir şekilde görülürken, bugün ekranlara gelecek olan yeni bölüm yine izlenme rekorları kırabilecek seviyede.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler