Ana SayfaDizilerSurvivor 2019'un ilk yarışmacısı belli oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2019’un ilk yarışmacısı belli oldu!

Survivor 2019’un ilk yarışmacısı belli oldu! Survivor 2019 için heyecanlı bekleyiş için düğmeye basıldı. Survivor tutkunları, yarışmanın yeni sezonunu heyecanla beklerken, yarışmanın ilk isimleri belli olmaya başladı mı? Survivor 2019’un ilk yarışmacısı kim? Hangi isim, Survivor yeni sezonda yarışmacı olarak boy gösterecek? Detaylar haberimizde…

Survivor 2019’da Yeni Sürprizler Yaşanacak!

Survivor 2019 için geri sayım başladı

Survivor tutkunları, yarışmanın yeni sezonu için geri sayıma başladı. Survivor 2019 için heyecanlı bekleyiş tüm hızı ile devam ederken, yarışmanın ilk ismi sinyali verdi. Bu yıl farklı bir konsept ile ekrana geleceği açıklanan Survivor 2019 hakkında bilgi veren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Survivor’da yarışacak ünlü isimler hakkında “Medyatik olması önemli değil. Bu sene iki mermi gibi takımın zorlu koşullarda yaşam mücadelesini izleyeceğiz. Hem Türkiye hem de Yunanistan takımlarında çok iyi yarışmacılar yer alacak.” diye açıklama yapmıştı.

Turabi Çamkıran kimdir?

Survivor 2019’un ilk yarışmacısı belli oldu

Survivor 2019 yarışmacılarının kimler olduğu merakla beklenirken, Survivor eski yarışmacılarından Turabi Çamkıran’dan sürpriz bir video yayını geldi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Turabi Çamkıran, paylaşımına “Çok yakında… Benimkisi fırtına öncesi sessizlik.” notunu düştü. Turabi Çamkıran’ın paylaşımını gören hayranları ardı ardına, “Kral geri mi dönüyorsun?”, “Turabi tekrardan Survivor’da vay be çok heyecanlı.” şeklinde yorumlar yaptı. Ancak, Turabi Çamkıran’ın Survivor 2019’a da katılması halinde dördüncü defa aynı yarışmada bulunacağı konusunda da eleştiriler geldi.

Survivor 2019 ne zaman başlayacak?

Uzun zamandır her yıl televizyon ekranlarının her sezonuna büyük bir ilgi ile izlenen yarışma programı Survivor, önümüzdeki 2019 sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı’nın Şubat ayının ilk haftasında başlayacağını duyurduğu Survivor 2018 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler