Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Adaya Kim Veda Etti!

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Adaya Kim Veda Etti!

Survivor 2018’de Adaya Kim Veda Etti!

Survivor’da dün akşam ada konseyi geçekleşti. Cumali, Birsen, Ramazan ve Gizem’in çıktığı potada, bir kişi adadaki hayallerine veda etti. Gönüller takımında 4 kişi eleme adayı oldu. Peki adaya veda eden isim kim? Detaylar haberimizde…

Kimler Eleme Adayı Oldu?

Yeni başlayan Survivor yarışmasında yine bir eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmaz oyununu gönüller takımı kaybettikten sonra yarışmacılar kim eleme adayı olacak diye stres altına girmeye başladı. Yapılan oylamada Birsen ve Gizem’in oyları eşit çıkınca otomatikman iki yarışmacı da aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Melih, Cumali’nin ismini söyledi ve Cumali 3. aday oldu. 4. elenme adayını belirleyen ise Yağmur oldu. Yağmur haftanın en iyi performans gösteren yarışmacı kolyesini kazanmıştı. Yağmur’da Ramazan’ı aday gösterdi. Böylece 4 kişi aday oldu.

Adaya Veda Eden İsim Kim

Survivor 2018’de ödül ve dokunulmazlık oyunlarının yanı sıra eleme konseylerinde de ayrı bir heyecan yaşanmaya devam ediyor. Son dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı, gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda etmesini garantilemişti. Cumali, Birsen, Gizem ve Ramazan arasında yapılan halk oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor’da gönüllüler takımında stresli bir akşam yaşandı. Geçtiğimiz günlerde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kez daha elenme heyecanı yaşandı. Yapılan oylamanın ardından en az oyu alıp adaya veda eden isim Gizem Kurtulan oldu.

Survivor 2018’de Adaya Kim Veda Etti!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler