Ana SayfaÜnlülerSunucu Okan Karacan'a cinsel taciz soruşturması!

İlgili Postlar

Sunucu Okan Karacan’a cinsel taciz soruşturması!

Ünlü sunucu Okan Karacan hakkındaki şok eden taciz iddiası herkesi şaşırttı! Okan Karacan’ın Beşiktaş’ta bir köftecide çalışan kızı taciz ettiği ileri sürüldü. Garson Y.K, Okan Karaca tarafından taciz edildiğini söyleyerek, şikayette bulundu. Şikayet üzerine karakola götürülen Okan Karacan iddiaları reddetti. Hakkında “cinsel taciz” soruşturması başlatılan ünlü sunucu savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Okan Karacan,  Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. Sunucu Okan Karacan’a cinsel taciz soruşturması herkesi şaşkına uğrattı.

Sunucu Okan Karacan’a cinsel taciz soruşturması!

Beşiktaş’ta garson olarak çalışan Y.K 13 Ağustos saat 19.00’da çalıştığı dükkanın dış kısmındaki masaları temizlerken birden kaldırımdan geçen birisinin kalçasını ellediğini dile getirdi. Y.K yaşadığı bu durumu arkadaşlarına söyledi ve ardından taciz eden kişinin peşinden koşarak, taciz ettiğini iddia ettiği kişiyi polise şikayet etti. Şikayet üzerine gelen polisler Okan Karacan’ı emniyete götürdü. Bununla birlikte Y.K, Okan Karacan tarafından taciz edildiğini dile getirerek şikayetçi oldu.

Okan Karacan kimdir?

Okan Karacan’da şikayetçi oldu!

Okan Karacan emniyete verdiği ifadesinde Y.K adlı kişiyi tanımadığını 6 yaşındaki oğlu ile birlikte köftecinin önünde dururken tanımadığı kişiler tarafından “Sen bu kadını elledin, para vereceksin” ithamlarına maruz kaldığını ve saldırıya uğradığını belirterek şikayetçi oldu. Okan Karaca bu iddiaların iftira olduğunu dile getirdi. Bu ifadeler ardından hakkında “cinsel taciz” soruşturması açılan Okan Karaca savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler