Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı!

5 aylık hamile olan Özge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı. Çevresindekilerden ret alan Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk’ten de ret oyu aldı. 5 aylık hamile olan Özge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı! Haziran ayında hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu kızına vermek istediği isim ile sevenlerini şaşkına uğrattı!

Özge Özpirinçci kızına vermek istediği ismi açıkladı!

7 yıldır sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte olan Özge Özpirinçci’nin ağustos ya da eylül ayında nikah masasına oturması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda sevenlerine hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu kızına Üzüm ismini vermek istediğini dile getirdi. Kızına üzüm ismini vereceğini duyan sevenlerinden birer birer ret oyu geldi. Bu durum karşısında üzülen Özge Özpirinçci “Sanırım ona gizli gizli Üzüm diyeceğim” dedi. Kızına başka bir isim verip vermeyeceği belli olmayan ünlü oyuncu sevenlerini merakta bıraktı.

 

Özge Özpirinçci başından beri aklında tek bir isim olduğunu şu cümlelerle açıkladı: “Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence güzel bir isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm Teyze. Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağıma. Ama kesinlikte ret oyu aldım bu isim için. Ben gizli gizli Üzüm diyeceğim galiba çocuğuma.” diye de devam etti.

Düğün ne zaman sorularına cevap verdi!

“Tabii ki bürokratik ve hukuki olarak evliliği yapmamız bebek için daha güvenli bir ortamı sağlıyor. Benim hep düşündüğüm şey şu: Mesela Allah korusun Burak hastanelik olsa ben onun ailesi değilim, hukuki olarak… Dolayısıyla nikah yapmamız gerekiyor. Devletin bizi aile olarak görmesi için. Ama düğün olayında çok net şunu söyledim Burak’a: Eğlenip dağıtamayacağım bir düğünde ben kimseyi ağırlayamam, “Ne haliniz varsa görün” derim. O yüzden benim de misafirler gibi eğlenebileceğim bir zamanda düğün yapacağız. O da muhtemelen önümüzdeki yaz olur. Hiç acelemiz yok. Zaten birbirini bulmuş iki ruhuz. Bunu da taçlandırıyoruz bebemizle! Artık kutlamasını ilerleyen zamanlarda yapacağız.” cümleleriyle düğün sorularını da yanıtlamış oldu.

Özge Özpirinçci kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler