Ana SayfaÜnlülerSunucu Buse İskenderoğlu Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Sunucu Buse İskenderoğlu Koronavirüse Yakalandı!

Koronavirüs salgını sürecinde yalı partilerine katıldığı haberleriyle sık sık gündeme gelen manken ve sunucu Buse İskenderoğlu koronavirüse yakalandı. Katıldığı yalı partisi hakkında açıklama yapan manken, “Abartıldığı kadar bir şey yok” demişti.

Partilere katılan kişilerde koronavirüs çıkınca “Abartıldığı kadar bir şey yok” diyen ve bu açıklaması nedeniyle de eleştirilen ünlü sunucu Buse İskenderoğlu koronavirüse yakalandı. İskenderoğlu’nun test sonucunun ardından, “Cumartesi Sürprizi” ve “Pazar Sürprizi” programlarının sunucusuz çekilmesi kararı alındı.

 Sunucu Buse İskenderoğlu Fotoğrafı

Şevval Şahin’in geçtiğimiz haftalarda Yiğit Marcus Aral’ın doğum günü için yalıda düzenlediği doğum günü partisi sonrası partiye katılan bazı kişilerde corona virüs çıkmıştı. Partiye katılan isimler arasında manken Buse İskenderoğlu da vardı. “Birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden hiç çıkmadım.” diyen İskenderoğlu, “Gerekli açıklamayı Şevval ile Marcus yaptı zaten. Bunun üzerine benim bir şeyler söylemem doğru olmaz” demişti.

Sunucu Buse İskenderoğlu'nun Fotoğrafı

Sunucu Buse İskenderoğlu, Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını Instagram hesabından duyurdu.

“Test sonucum pozitif çıktı. Fakat günlük vaka sayılarının 30 binlere ulaştığı, mesleğim gereği yaptığım çekimler ve herkes gibi zorunlu ihtiyaçlarımı karşılamak için bulunduğum toplu alanlarda kaptığım işin aslıdır.

Bu durumu aylar önceki parti haberleri ile birleştirmek içler acısı. Tüm bu haberlerin şu anki hastalık sürecimle bağdaştırılması gibi imaları etik bulmuyorum.

“Abartıldığı kadar bir şey yok” kısmına gelirsek, basın maalesef verilen röportajların içinden gidip öyle bir kısmı alıyor ki haberler daha fazla okunsun. Tamamen çarpıtılmış bir cümle!

* Yazın tüm eğlence mekanlarının açık ve tıka basa dolu olması konusuna girmiyorum bile… Herkese sağlıklı günler dilerim.”

 

Buse İskenderoğlu kimdir?

İskenderoğlu, 1997 yılında Yalova’da dünyaya geldi. Henüz 2 yaşında 1999 depremine yakalandı, evleri yıkıldığı için ailesiyle birlikte Bursa’ya taşındı. Anne ve babası henüz o küçük yaşlarındayken ayrıldı. Annesi ikinci bir evlilik gerçekleştirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Reklamcılık bölümünde eğitimine devam eden İskenderoğlu, modellik yapıyor. 1.81 cm boyunda olan Buse İskenderoğlu, 2016 yılında Antalya Serik ilçesinde gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasıda birincilik elde etti. Ayrıca Türkiye’yi Dünya Güzellik yarışması MİSS WORLD’de temsil etmeye hak kazandı. Genç model, bir süre Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile birliktelik yaşamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler