Ana SayfaDedikoduŞükran Ovalı Eşinin Doğum Gününü Böyle Kutladı

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Eşinin Doğum Gününü Böyle Kutladı

Şükran Ovalı Eşinin Doğum Gününü Böyle Kutladı

Oyuncu Şükran Ovalı, Beşiktaş forması giyen eşi Caner Erkin’in doğum gününde ilginç bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz ocak ayında İtalya’da dünya evine giren Şükran Ovalı ile Caner Erkin, evliliklerini mutlu mesut bir şekilde sürdürüyor. Güzel oyuncu, futbolcu eşinin doğum gününü çok özel bir şekilde kutladı.

Ovalı, Caner Erkin’in çocukluk fotoğraflarını derlediği bir kolajı takipçileriyle paylaştı.

32 yaşındaki oyuncu, instagram’da yayınladığı fotoğrafa, “Şşştt Sarı çocuk iyi ki doğdun. İyi ki hayatımsın. Düşlediğin her şey olsun. O eşsiz kalbinden geçen seni bulsun, gülmekten vazgeçmeyen sevgilim en kıymetli iyikimsin. Koca yürekli adam nice yıllara sevdiklerinle”

Ünlü futbolcu geçtiğimiz günlerde eşine almış olduğu daire ile gündeme gelmişti.

7 Milyon dolara Miami’den Daire Aldı!Caner Erkin, yurt dışından ev isteyen eşini kırmadı. 7 milyon dolara, Miami Sunny İsles Beach’te okyanus manzaralı bir daire satın aldı. Evi arkadaşı Ömer Pınarlı cep telefonundan canlı yayınla tanıttı.

Takvim’den Halil Çilingir’in özel haberine göre bu yılbaşında oyuncu Şükrün Ovalı’yla evlenen Beşiktaşlı Caner Erkin’in eşine yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Ünlü futbolcu, yurt dışından ev isteyen eşinin bu isteğini de kırmadı. Erkin’in Miami Sunny İsles Beach’teki okyanus manzaralı ‘Porsche Design Tower’ adlı gökdelenden 7 milyon dolara (25 milyon TL) lüks bir rezidans satın almak için kolları sıvadı. Beşiktaşlı yıldız, daha önce aynı yerden rezidans alan arkadaşı Ömer Pınarlı’nın kendisi için yaptığı canlı yayınla rezidans hakkında bilgi sahibi oldu. Eşiyle lüks daireye hayran kalan futbolcu, kaporayı hemen gönderdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler