Ana SayfaDedikoduAslı Enver Kardeşim Benim 2 Filminde Neden Yok?

İlgili Postlar

Aslı Enver Kardeşim Benim 2 Filminde Neden Yok?

Aslı Enver Kardeşim Benim 2 Filminde Neden Yok?

Aslı Enver, “Kardeşim Benim” filminin kadrosundan neden ayrıldığını açıkladı: Biz reklam yapıyormuşuz ya, sırf onun için bıraktım. O yüzden filmde yokum.

Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver’in rol aldığı Kardeşim Benim filminin ikinci için start verildi. Hatta oyuncular setten ilk kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı.

Son olarak Burak Özçivit “Baba oğul çalışmaca, kadro tamam” notunu düşerek yeni bir fotoğraf paylaştı. Özçivit’in notu akıllara “Filmin kadrosuna babası da mı dahil oldu?” sorusunu getirdi.

Ancak ilk film Burak Özçivit ve Aslı Enver’in canlandırdığı karakterlerin yakınlaşmasıyla sona ermiş olsa da, Enver bu kez kadroda yer almıyor. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Aslı Enver ise Murat Boz’la filmin reklamı için ayrılıp barıştıkları iddiasına isyan etti: “Biz reklam yapıyormuşuz ya, sırf onun için bıraktım. O yüzden filmde yokum” dedi.

SON OLARAK BURAK ÖZÇİVİT’DEN İTİRAF GİBİ AÇIKLAMA GELDİ

Murat Boz ve Burak Özçivit’in başrolü paylaştığı ‘Kardeşim Benim 2’nin çekimleri tamamlandı. İlk filmde ‘Zeynep’ karakterine hayat veren Aslı Enver’in, ikinci filmin kadrosunda yer almaması dikakti çekti. Burak Özçivit, Aslı Enver’in neden ikinci fimde olmadığını açıkladı.

Burak Özçivit, Aslı Enver’le ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit’in itirafına göre, Aslı Enver’in ”Kardeşim Benim 2” filminde neden rol almadığı konusuna açıklık getirdi.

Yakışıklı oyuncu, “İlk film biraz daha dram ağırlıklıydı. Eğlenceli yanları da vardı tabii ama ağırlıklı olarak dramdı. İkinci film ise komedi tarzında. İlk filmin üstüne koymak adına hikayeyi baştan aşağı değiştirdik ve filme yeni oyuncular dahil ettik. Aslı ile olan kısım da hikayesel. Başka bir hikaye işlememiz gerekiyordu. O yüzden Aslı’yla devam etmedik” sözlerine yer verdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler