Ana SayfaÜnlülerSuat Erdoğmuş, Akın Akınözü 'nü Savcılığa Şikayet Etti!

İlgili Postlar

Suat Erdoğmuş, Akın Akınözü ‘nü Savcılığa Şikayet Etti!

Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş, Akın Akınözü ‘nü Savcılığa Şikayet Etti! Akın Akınözü ile kavga ettiği iddia edilen Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş, sosyal medya üzerinden hakkındaki iddialara yanıt verdi. Detaylar haberimizin devamında…

Akın Akınözü Kimdir?

Şikayetçi Oldum

Akın Akınözü, Mardin’de çekimleri gerçekleştirilen ‘Hercai’ dizisinde çekimlerine geç gittiği için ekip tarafından uyarılınca karavanını dağıtıp, seti terk ettiği iddialarına Instagram’dan cevap verdi. Olayı anlatan Akınözü, “19/04.2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi.

Devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak ‘Karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan’ şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundum. Karavan dağıtılma eylemi tarafımca gerçekleştirilmediği gibi karavanı dağıtan şahıs hakkında adli birime başvurarak bizzat şikayet oldum” diye konuştu.

Aslı Atarı Olmayan Şikayetler

Oyuncu Akın Akınözü’nden gelen açıklamanın ardından Mia Yapım Genel Koordinatörlüğü görevini üstlenen Suat Erdoğmuş sessizliğini bozdu. Suat Erdoğmuş, ünlü oyuncuyu savcılığa şikayet ettiğini açıkladı. İşte Suat Erdoğmuş’un Akın Akınözü açıklaması…

Akın Akınözü’nün olay günü sete çıkamayacağını söyleyerek set ekibine ve tarafına hakaret ettiğini iddia eden Erdoğmuş oyuncunun seti terk ettiğini ve savcılığa giderek aslı astarı olmayan şikayetlerde bulunduğunu iddia ediyor.

Akın Akınözü’nün 120 Kiloluk Halinin Fotoğrafları Ortaya Çıktı..

Sete Alkollü Geliyordu

“Akınözü’nün bize ve set ekibine yaptığı ilk olay değildir. Zaman zaman sete alkollü gelip sete çıkması gereken zaman diliminde sete çıkmamış ve tüm set çalışanları ve oyuncuları bekletmiştir. Ayrıca yaşanan bu durum set sürelerimizin uzamasına ve bölümlerin gecikmesine neden olmuştur.

Ancak yaşanan pandemi süreci ve stok bölümümüzün olmaması nedeniyle Akınözü’nün tehdit ederek sete çıkmaması ihtimaline karşın ATV kanalı ve dizi sevenlerine karşı sorumluluğumuzu yerine getirebilmek ve bölümleri zamanında yetiştirebilmek için tüm bu yaşananlar sineye çekilmiştir. Bu yüzden fırsatımız olmasına rağmen iş sözleşmesine aykırı davranışlarına rağmen hukuki yollara başvurmadık. ”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler