Ana SayfaKimdirSu Çeper Kimdir?

İlgili Postlar

Su Çeper Kimdir?

Exxen’de yayımlanan “Yetiş Zeynep” dizisinin minik oyuncularından olan Su Çeper kimdir? Su Çeper kaç yaşında? Su Çeper aslen nereli? Su Çeper dizileri neler? Su Çeper filmleri neler? Su Çeper hangi burç? Su Çeper hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Su Çeper Kaç Yaşında? Su Çeper Aslen Nereli? Su Çeper Hangi Burç?

Su Çeper, 10 Ağustos 2011 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan minik oyuncu Su Çeper, Aslan burcudur.

Su Çeper Kimdir?

Acun Ilıcalının yeni yıl ile birlikte hayata geçireceğini Exxen platformunun, yapımları ilgi görüyor. Bu yapımlar içerisinde, 6 çocuğu olan bir babanın ve bu çocuklara bakan Zeynep’in hikayesinin anlatılacağı Yetiş Zeynep adlı yapım da oynayan Su Çeper hakkındaki detayları sizin için yazdık.
İlkokul 4.sınıfa giden Su Çeper, reklam filmlerinde, dizilerde yer almaktadır. Su Çeper’in ilk dizisi, Netflix yapımlı Fatma dizisidir. Bu dizide Su Çeper, Burcu Binicik’in çocukluğunu canlandırmıştır. Bu diziden sonra Exxen’in yeni projesi olan Yetiş Zeynep dizisine katılan Su Çeper, bu dizide 6 çocuklu bir ailenin, çocuklarından birini canlandırmaktadır.

Su Çeper Dizileri

  • 2021 – Yetiş Zeynep
  • 2020 – Fatma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler