Ana SayfaDizilerSöz Pazartesi Akşamı Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Söz Pazartesi Akşamı Neden Yayınlanmadı?

Söz 28. yeni bölümü Pazartesi akşamı yayınlanmadı. Söz pazartesi akşamı neden yayınlanmadı, Söz yayından kaldırıldı mı gibi sorular sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlanırken durum netleşti. Söz dizinin Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelmesi beklense de kanal programında da yer aldığı gibi dizi tekrar bölümü ile ekranlara geldi ve yayınlanan son bölüm izleyicilere sunuldu. Bu durum pek çok dizi severin ise tepkisini çekti.

Söz Dizisinde Geçen Pazartesi Neler Olmuştu?

Söz dizisinde özellikle son bölümde yaşananlar dizi takipçilerinin dikkatini çekmişti. Final sahnesinde Yavuz Üsteğmen düşmanının babası olduğunu öğrenişti. Bu durum oldukça dikkat çekerken Yavuz üsteğmen babası tarafından bıçaklandı. Yavuz bu yaşananlardan dolayı oldukça zorlu bir dönem yaşanırken, karargahtan alınan yeni bir karar ile birlikte adeta yıkıldı. Yiyecekten ve birlikten uzaklaştırılan Yavuz üsteğmenin bu durum karşısında neler yapacağı ise merak edilmeye başlandı. Geçtiğimiz bölümü bu şekilde noktalayan söz dizisinde yeni bölümde neler olacağı ve özellikle Yavuz’un neler yaşayacağı merak ediliyor.

Yeni Bölüm Neden Yayınlanmadı?

Dizi için tüm bu gelişmeler yaşanırken, 1 Ocak 2018 günü olması nedeniyle dizinin yayınlanmadığı açıklandı. Bu açıklama ile birlikte dizi için her şeyin yolunda olduğu da öğrenilirken dizi yeni bölümü ile 8 Ocak Pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümü için bir haftadan beri yaşana bekleyiş, dizinin yayınlanmaması nedeniyle önümüzdeki haftaya kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler