Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Pazartesi Akşamı Neden Yayınlanmadı?

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Pazartesi Akşamı Neden Yayınlanmadı?

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü ile Pazartesi akşamı ekranlara gelmezken Siyah Beyaz Pazartesi akşamı neden yayınlanmadığı konusundaki soru işaretleri giderildi.

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan ve reyting sonuçları şu ana kadar çok iyi olmayan dizinin yeni bölümü ile ekranlara gelmemesi soru işaretleri oluşturdu. Siyah Beyaz 12. yeni bölümünün Pazartesi günü yayınlanması gerekse de 1 Ocak 2017 olması nedeniyle diziye bir haftalık ara verildi. Bu nedenle de yeni bölüm Pazartesi günü yayınlanmadı. Siyah Beyaz 12. bölümü önümüzdeki hafta yine aynı gün ve saatinde yer alacak.

Siyah Beyaz Aşk Son Bölümde Neler Oldu?

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümde ise Aslı’nın Namık için başlattığı araştırma bölüme damga vurdu. Namık’ın herkesten sakladığı sırlarını ortaya çıkarmak isteyen Aslı, bu konuda oldukça kararlı olurken bu hareketleri ortalığın karışmasına neden oldu. Ferhat’ın uzun zamandan beri yalanlar üzerine kurulu bir hayatı yaşadığını öğrenen Aslı, aynı zamanda öğrendiği gerçekler nedeniyle de hesap sormaya başladı. Fakat beklediği yanıtları almayan Aslı, öğrendiği bilgiler nedeniyle susma kararı aldı. Bunun nedeni ise Ferhat ve ailesini korumaktı.

Siyah Beyaz Aşk Dizisinin Yeni Bölümde Neler Olacak, Hikaye Nasıl Gelişecek?

Kanal D’nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü ile Pazartesi günü ekranlara gelecek. Yeni bölüm için yayınlanan yeni fragmanında ise özellikle Aslı’nın sözleri dikkat çekiyor. “Ferhat sana teşekkür etmek istiyorum beni öldürmediğin için değil beni ölümün kıyılarında dolaştırıp çok şey gösterdiğin için. Henüz ölmediği için yaşadığını sanan milyonlarca insandan biriydim ben. Şimdi değiştim. Bir daha karşılaşır mıyız bilmiyorum.” Sözleri ile Ferhat’a karşı oldukça önemli bir açıklama yapan Aslı, yeni bölüm için de beklentileri arttırmış durumda. Yeni bölüm için yayınlanan yeni fragman ise şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=95tGuXXklZo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler