Ana SayfaDizilerSöz dizisinde yeni bir ayrılık daha mı var?

İlgili Postlar

Söz dizisinde yeni bir ayrılık daha mı var?

Söz dizisinde yeni ayrılık haberleri konuşuluyor. Peki diziden kim ayrılacak? İşte iddialar.

Söz dizisi geçtiğimiz günlerde yeni bölümü ile ekranlarda yer aldı. Dizinin pek çok önemli oyuncusu bulunurken her bir karakter farklı bir izleyici kitlesi oluşturmuş durumda. Bu nedenle de bugüne kadar diziden ayrılan kişiler izleyiciler tarafından hayal kırıklığı olarak değerlendirilmişti. Son gelen haberlerde ise diziden Tahir karakterinin ayrılabileceği ifade edildi.

Söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Emre Dinler ayrılıyor mu?

47. bölümü sonrasında Tahir’in diziye ara verebileceği konuşulurken Emre Dinler’in ayrılıp ayrılmayacağı hala netleşmedi.

Son bölümde neler oldu?

Yayınlanan son bölüm ile birlikte Tim tarafından yapılan Asmaler operasyonunda başarılı bir şekilde çalışmalar tamamlandı. Sonrasında ise Ataşe ele geçinildi. Tahir operasyon sırasında oldukça zor bir yerde kalırken, arkadaşları onları kurtarmaya çalıştı. Tahir kendisini almak isteyenlerin pusuya düşmemesi adına son canıyla teröristlerle savaşırken arkadaşlarının kendisin ulaşmasını sağladı. Arkadaşları Tahir’i bulduğunda Tahir oldukça zor bir durumda olurken can savaşı veren Tahir’in kurtulup kurtulmayacağı da merak edilmeye başlandı.

Yaşanan bu durum kısa süre içerisinde sosyal medyada gündeme geldi. Öyle ki Tahir’in yaşayacağı süreçte neler olacağı şu an için büyük bir bilinmez olurken ekranlara gelecek yeni bölüm ile birlikte bu durum netlik kazanacak.

Söz dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Bu sezon hangi dizi final yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler