Ana SayfaDizilerKadın'daki Şirin’e söylemedikleri kalmadı!

İlgili Postlar

Kadın’daki Şirin’e söylemedikleri kalmadı!

Kadın dizisinde yaşanan her olay çok yakından takip ediliyor. Çok sevilen dizide Şirin’e söylenenler izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Bu sezon yayınlanmaya başlanan Kadın dizisi, bu dönemin en dikkat çeken yapımlarından birsi oldu. Yakaladığı başarı ile birlikte gelecek sezonda da yayınlanma garantisi alan dizide final yaklaştıkça büyük bir heyecan a yaşanmaya başlandı.

Kadın dizisi sezon finali ne zaman?

Sevilmeyen karakter Şirin!

Dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren sevilmeyen karakter olarak tanınan Şirin her bölümde sürekli laf yiyen kişi oldu. Seray Kaya tarafından canlandırılan Şirin karakteri şu aralar sosyal medyanın da diline düşmüş durumda. Canlandırdığı karakterle rolünü çok iyi oynadığı konusunda herkesin hem fikir olduğu Seray Kaya için  ‘En iyi kötü karakter’ ödülü olsa alacak deniliyor.

Şirin neden sevilmiyor?

Dizide Bahar’ı çok fazla kıskandığı için Bahar’ın takipçileri tarafından sevilmeyen Şirin, Sarp’a saplantılı aşkıyla nedeniyle de diziyi sevenleri sürekli delirtiyor. Özellikle son bölümlerde Pırıl ile birlikte görülen Şirin, izleyenlerde derinden derine bir gerginlik de yaratmış durumda. Farklı planları olduğu bilinen Şirin’in bu sefer ne yapacağı ise merak konusu.

Kadın dizisi 12 ülkede yayınlanacak!

Hastaneye yatmalı!

Yayınlanan bir bölümde Şirin için Hatice tarafından “Hastaneye yatmalı” denmişti. Şirin için sürekli bu söze vurgu yapan dizi takipçileri gerçekten de Şirin’in hastaneye yatması gerektiğini düşünüyor. Yapılan yorumlarda dikkat çeken bir diğer detay ise Şirin için her türlü benzetmenin yapılmış olması. “Engerek yılanı, gerizekalı, pislik, şeytan, saçlarını yolmak istiyorum, iyi bir dayak lazım buna” gibi yorumlara maruz kalan Şirin karakteri dizinin en şansız karakterlerinden de birisi oldu. Seray Kaya ise bu değerlendirmelerin hiçbirine dair bir yorum yapmadı.

Hangi diziler final yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler