Ana SayfaDizilerSöz Dizisinde 30. Bölümün 1. Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Söz Dizisinde 30. Bölümün 1. Fragmanı Yayınlandı

Söz dizisinin 30. yeni bölümünün 1. fragmanı yayınlandı. Star TV’nin sevilen dizisi Söz’ün yeni bölümü sabırsızlıkla beklenilirken, dizi filmin 30. bölüm fragmanı, dizi takipçilerini iyice heyecanlandıracak. Tim ekibi, düştüğü tehlikeli hapisten Yavuz Üsteğmen’i acaba kurtarabilecek mi?

söz dizisinde 30. bölümün 1. fragmanı yayınlandı

Star TV’nin ve pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Söz’ün, geçen hafta yayınlanan 29. Bölümünde; Agah’ın oğlu olması nedeniyle, Ankara’dan gelen özel bir zarf ile görevden alınan Yavuz, arkadaşları ile vedalaşmıştı. Agah ile Yavuz bir kez daha baş başa kalmıştı. Yavuz; Tim’in peşinde olduğu füzelerin fırlatma kodlarına sahip olduğunu söyleyen Agah’ı, öldürüp öldürmemek arasında bir karar vermeye çalışırken diğer taraftan da geçmişinin ve özellikle de annesinin intikamını almak istiyordu. Timdeki arkadaşları uğruna, canını feda etmeye hazır olan Hafız’ın, terör örgütü üyeleriyle, tek başına olan mücadelesi diziye damgasını vurmuştu.

Söz Dizisinin 30. Bölümde Neler Olacak?

Söz dizisinin, 22 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümünde; Yavuz Üsteğmen, araba ile kaçan Agah’ı yakalayamaz. O sırada Yavuz, polisler tarafından tehlikeli bir hapishaneye atılır. Bu durumu öğrenen Tim ekibi, Yavuz’u kurtarmak için operasyon hazırlıklarına girer. Ne pahasına olursa olsun, Tim yola düşer ve Yavuz’u kurtarma operasyonu başlar! Bakalım, Yavuz Komutan kurtulacak mı? İzleyip göreceğiz. İşte; Söz dizisinin heyecan dolu 30. bölüm fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler