Ana SayfaDedikoduSöz Dizisi 26.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Söz Dizisi 26.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

 

Merakla Beklenen ve Heyecanla İzlenen Dizi ”SÖZ” 26. Bölüm Fragmanını Yayınladı

Söz yeni bölüm fragmanı 26. bölümde Sarı Komutan’ı yıkan bir olayın daha gerçekleşeceğini gösterdi. Ateş ise kız arkadaşından aldığı mektup sonrası duygusal dakikalar yaşayacak. Eylem’in zor durumda kalacağı 26. bölümde Söz dizisine arkadaşlarının onu kurtarma çabaları damga vuracak.

Söz son bölümde Sarı Komutan, Yarbay Erdem’in açıklamaları ile gözyaşları içerisinde kaldı. Önceki hafta Yavuz’un dikkati sayesinde erken fark ettiği durum hem konsolosluğun hem de halkın kurtulmasını sağlamıştı. Peki, Söz’de 25. bölümde neler yaşandı ve Yavuz ile timini neler bekledi?

SÖZ 25. BÖLÜMDE NE YAŞANMIŞTI?

Her pazartesi takipçilerinin karşısında olan dizide bu hafta büyük sırlar ortaya çıkacak. Konsolosluk çalışanının yardımcısının önemli bir listeyi çalarak arka kapıdan kaçması yeni gelişmelerin yaşanmasına neden olacak. Çalışanın elindeki isimlerin teröristlerin eline geçmesi ihtimalini göz önüne alan tim listedeki isimlerin hayatlarının tehlikeye girmemesi için kaçan çalışanı yakalamaya çalışacak. Yıllar önce annesinin intiharıyla büyük bir sarsıntı geçiren Yavuz ise gerçeği uzun zaman sonra öğrenecek. Yarbay Erdem, Yavuz’u yanına çağırarak ‘Annen intihar etmemiş öldürülmüş’ diyerek gerçeği açıklayacak. Öğrendiklerinin ardından büyük bir şok geçiren Yavuz ise gözyaşları içerisinde kalacak.

Yavuz, annesinin ölümü ile ilgili gerçekleri öğreniyor… Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir. Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir. Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler