Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul dizisi bu hafta yayınlanmayacak! İşte nedeni...

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta yayınlanmayacak! İşte nedeni…

Her hafta birbirinden heyecanlı bölümleri ile izleyicisini ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi, bu hafta yayınlanmayacak. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümü neden yayınlanmayacak? Merak edilen bu sorunun yanıtı haberimizde…

Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde, önceki hafta talihsiz bir olay yaşandı. Dizinin çekildiği platoda yangın çıktı. Kimsenin yara almaması ile atlatılan olayda, maddi hasar meydana geldi. Bu olay, dizi çekimlerinin bir hafta boyunca aksamasına neden oldu.

Dizinin bu hafta yayınlanması beklenen yeni bölümünün fragmanının yayınlanmaması izleyicisini merakta bırakmıştı. Dizinin yapımcı kuruluşu, yeni bölümün aksaması ile ilgili yaptığı açıklama ile izleyicinin gönlüne su serpti.

Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı, bu haftaki yeni bölümün yayınlanmaması ile ilgili “Önceki hafta platomuzda meydana gelen yangının, çekim koşullarımızı zorlaştırması nedeniyle bölümümüzün yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldı. Kalitemizden ödün vermemek amacıyla yapmış olduğumuz zorunlu arayı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz. Dizinin 99. bölümü 20 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler