Ana SayfaDizilerSöz 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Bahar, Yavuz'dan Boşanıyor!

İlgili Postlar

Söz 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Bahar, Yavuz’dan Boşanıyor!

Söz 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Bahar, Yavuz’dan Boşanıyor!

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizileri arasında olan Söz dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Geçtiğimiz bölümde babasını eşi Yavuz’un öldürdüğünü öğrenen Bahar büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Peki Bahar ve Yavuz boşanıyorlar mı? Detaylar haberimizde…

Söz 38.Bölüm Fragmanı

Babasının Yavuz’un öldürdüğünü öğrendikten beri Yavuz’la arasına mesafe koyan Bahar sonunda kapıyı Yavuz’a açıyor. Tam barışacakları düşünülürken Yavuz eşine “Konuşmayacak mısın?” diye sorduğunda Bahar’ın cevabı masaya yüzüğü bırakmak oluyor. Boşanmak istediğini söyleyen Bahar’a, Yavuz’un cevabı ise merak ediliyor.

Dizinin 38. bölümünde ise sosyal medyadan bazı tepkiler geldi. Bir kesim Bahar ve Yavuz’un boşanmasını istemiyorken, bir kesim ise senaryodan oldukça şikayetçi. Dizinin artık asker dizisi değil, romantik dizi olduğunu söyleyen izleyici tepkisini belli etti.

Söz 37. Bölümde Neler Olmuştu?

Nazlı yaşadığı krizle hiç yapılmayacak bir şey yapar ve bunun bedelini çok ağır ödemek zorunda kalır. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.
Yavuz’dan, hain babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Bahar’ın artık Yavuz’la arasındaki bağlar kopmak üzeredir. Gerçekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için uğraştıkça ilişkileri iyice karmaşık bir hal alır. Ne olacağı kesinlikle belli olmayan 38. bölüm izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Söz pazartesi günü ekranlarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler