Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tekfur Şoku!

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tekfur Şoku!

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Tekfur Şoku!

Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi 111. bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Şu sıralar biten dizilerin aksine dolu dizgin devam eden ve reytinglerde başarılı olan Diriliş Ertuğrul dizisi bu şekilde devam ederse yerini kolay kolay kaptırmayacağa benziyor. Peki, bazı şeylere açıklık getirecek olan 111. bölümde ne olacak? Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm Fragmanı

111. yeni bölüm fragmanı son bölüme kılavuz oldu. Selçuklu Devleti’nin bazı seçimlerinin doğru yönde olmadığını ifade eden oba beyi, Diriliş Ertuğrul’un 111. yeni bölüm fragmanında Selçuklu Devleti ve Bilecik Tekfuru arasında imzalanmaya çalışılan sulh anlaşması oba beyini sinirlendirmiştir. Söğüt ve Domaniç’in Sultan Aleaddin tarafından kendisine verildiğini bilen oba beyi, Bilecik tekfurunu kaleden attırmıştır.

Diriliş Ertuğrul 110.Bölümde Neler Oldu?

Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı.Ertuğrul Bey’in davetiyle obaya gelen ağabeyi Sungurtekin, kardeşinin Sultan Alaeddin’i öldürmek suçuyla zindana atıldığını öğrenince harekete geçti. Turgut, Bamsı ve Artuk Bey’i kurtarmak için gizlice kaleye giren Sungurtekin, Günalp’in askerleri tarafından yakalanarak zindana atıldı. Günalp, onlarında idam edilmesi için emir verdi.

Annesi Mahperi Hatun’un boynuna kılıç dayayan Gıyaseddin, şerefini kurtarmak için Ertuğrul Bey’i idam ettireceğini söyledi. Daha sonra Ertuğrul Bey’le ilgili hüküm vereceği sırada arz odasına giren İbn Arabi ile konuşan Sultan Gıyaseddin, Ertuğrul’un suçsuz olduğuna karar vererek serbest bıraktı.

Takip edenler için oldukça heyecanlı geçen 110. bölümün ardından izleyiciler 111. bölümün fragmanını heyecanla bekliyorlardı. Birçok şeye ışık tutacak olan 111. bölüm çarşamba akşamı sevenleri ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler