Ana SayfaÜnlülerSosyal Medyada İvana Sert'den Sevgilisine Sevgi Gösterisi

İlgili Postlar

Sosyal Medyada İvana Sert’den Sevgilisine Sevgi Gösterisi

Oyuncu ve moda tasarımcısı olan İvana Sert sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafta sevgilisini etiketleyerek sevgi gösteren mesajlar yazdı.

Evliliğinin ardından hiç aşk yaşamayacağını belirtmesiyle ve boş kalmayan İvana Sert oldukça mutlu gözüküyor. Geçtiğimiz günlerde Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafta bunu gösterdi.

İvana Sert kimdir?

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta Büyük bir arazi aracının yanında poz verirken fotoğrafa sevgilisi olan ünlü iş adamı Tarhan Telli’yi etiketledi. Fotoğrafın açıklama satırlarına şu şekilde “Mutluluğu hiçbir yerde bulamazsınız, çünkü o içinizde bulunur. Mutluluk sizin doğal halinizdir. Nasıl mutlu olmak istiyorsanız öyle yaşayın” not düşerek takipçilerine de öğüt benzeri bir yazı paylaştı. 2 aydır devam eden ilişkilerinin ne kadar güzel gittiğinin mesajını verdi.

İvana Sert instagram

Cevapsız kalmadı!

Tarhan Telli bu paylaşıma cevapsız kalmadı ve paylaşımın altına “HappyTT&IVN” şeklinde yorum atarak aralarındaki ilişkinin mutluluğunu gösterdiler.

Evliliğinin bitmesinin ardından bir daha evlenmeyeceğini açıklayan İvana Sert, yeni ilişkisinde oldukça mutlu gözüküyor. Bu mutluluğun sonunda ünlü çiftin 2 aydır süren birlikteliğini nikâh masasına taşıyacağı da konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler