Ana SayfaÜnlülerSosyal Medyada İbrahim Tatlıses Fırtınası Esti

İlgili Postlar

Sosyal Medyada İbrahim Tatlıses Fırtınası Esti

Koronavirüs nedeniyle pek çok dizinin yeni bölümü ekranlara gelemiyor. Sevdiğimiz programların eksiklikliğini en çok hissettiğimiz dönemlerden biri de Bayram dönemi oldu. Bu dönemde farklı çözüm arayan kanallar çeşitli sahne showlarını ekrana getirirken Kanal D’nin seçimi İbrahim Tatlıses oldu. Kanal D’nin İbrahim Tatlıses’in konserini yayınlaması üzerine sosyal medyada İbrahim Tatlıses fırtınası esti.

İbrahim Tatlıses’e Büyük İlgi

İbrahim Tatlıses’in vurulmadan önce Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konser, TV’de ilk kez yayınlandı. Konserin başlamasıyla birlikte sosyal medyada adeta ‘İbrahim Tatlıses’ fırtınası yaşandı. Ünlü sanatçı bir kez daha yediden yetmiş yediye herkesin ilgi odağı oldu.

Bayramda Kanal D Ekranlarında İbrahim Tatlıses Süprizi!

Kanal D’den Tatlıses Sürprizi

Kanal D izleyicilerine bayramın son gününde İbrahim Tatlıses sürprizi yaptı. Türk müziğinin en güçlü seslerinden olan İbrahim Tatlıses’in seneler önce Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konser, TV’de ilk kez seyirciyle buluştu. Sevenleri ünlü sanatçının şarkılarına bu kez evlerinden eşlik etti.

Sosyal Medyada İbrahim Tatlıses Fırtınası Esti

Kanal D’nin izleyicilerine yaptığı sürpriz çok sevildi. Yediden yetmiş yediye herkesin konseri takip ettiği dakikalarda aynı zamanda Tatlıses dinleyicileri sosyal medyayı da coşturdu. İbrahim Tatlıses bayramın son günde sadece Kanal D reytinglerini arttırmakla kalmadı sosyal medyada da Trend Topic oldu. İşte ünlü sanatçı hakkında bazı hayranlarının yüzleri gülümseten yorumları;

İbrahim Tatlıses Kimdir?

İbrahim Tatlıses Trend Topic Oldu

İbrahim Tatlıses Trend Topic Oldu

Demet Akalın’ın İbrahim Tatlıses Tweeti 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler