Ana SayfaYaşamSosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

İlgili Postlar

Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

Sosyal medyada verdiğiniz pozlarla, farkında olmadan takipçilerinizi çileden çıkardığınızı biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalara göre, sosyal medya üzerinden paylaşılan bazı selfie’lerin insanlarda rahatsızlık uyandırdığına dair iddialar bulunuyor. İnsanların nefretine neden olan selfie’ler acaba hangileri? Cevaplar detaylarda sizlerle…

Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

İngiliz “The Sun” gazetesinde yer alan habere konu olan araştırmalarda, sosyal medya üzerinden paylaştığınız fotoğraflarla; farkında olmadan, takipçilerinizin sizden nefret etmesine ve onların huzursuz olmasına neden olabilirsiniz. Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

Yapılan bu araştırmalarda, en antipatik bulunan selfie paylaşımlarının başında yaz tatillerinde çektiğiniz fotoğraflar yer alıyor. İnsanların en fazla rahatsız olduğu bu fotoğraf paylaşımları, yüzde 34 oranla birinci sırada bulunuyor.

Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

İkinci sırada yer alan paylaşım ise kadınların plajda en çok sevdiği pozlardan birisi. “Bacakların sosisli gibi göründüğü” bu klasik poz ise araştırmaya katılanların yüzde 22’sinin içinde kızgınlık uyandırmıştır.

Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

Diğer selfieler arasında; öpüşen çiftler, ‘haberim yokmuş gibi çek pampa’ olarak literatüre geçen fotoğraf türü, güneşi ya da tarihi binaları mıncıklarken çektirdiğiniz fotoğraflar ise rahatsız olunan ve sırasıyla ilk beş poz arasında yer alıyor.

Sosyal Medyada Bu Pozları Verenlere Kötü Haber!

Sevdiklerinizin ve takipçilerinizin nefretine hedef olmak istemiyorsanız, bunların dışında “havada donmuş” fotoğrafınızı ve “kuma yazdığınız mesajlarınızı” da pek paylaşmamanız, sizin hayrınıza olacak gibi görünüyor.

Yapılan araştırmalar arasında, insanları en az kızdıran ve rahatsız eden fotoğraflar ise ülkelerin simgesi haline gelen anıtlar, tarihi eserler vs fotoğrafları yer alıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler