Ana SayfaÜnlülerSosyal Medya Fenomeni Gözaltında

İlgili Postlar

Sosyal Medya Fenomeni Gözaltında

İzmir’de aile parkında para karşılığında erkek çocukları öpüştürüp bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan sosyal medya fenomeni gözaltında! ‘Gagabulut’ lakaplı Bulut Altuğ müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle sosyal medya fenomeni gözaltına alındı.

Süleyman Soylu

Sosyal Medya Fenomeni Gözaltında

Gaga Bulut Youtube kanalının admini Bulut A.  yüklediği videoda “sosyal medya aracılığı ile müstehcenlik” suçu işlediği gerekçesi ile gözaltına alındı. Sosyal medya fenomeni Bulut özellikle İzmir de bir parkta Kordon Boyu çimlerde oturan erkek çocuklarına para verip birbirleriyle öpüştürdükten sonra bu anların görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaştı.

Gaga Bulut Kimdir?

Paylaşılan bu görüntüleri izleyen çok sayıda sosyal medya kullanıcısı da paylaşımlarda bulunarak duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Müstehcenlik suçu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan Sosyal medya fenomeni Bulut, İfadenin ardından akşam saatlerinde sağlık kontrolüne götürüldü.

Zanlının yakalanması sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştığı mesajında, “Sosyal medyada infiale yol açan çocuklarımıza cinsel içerikli tacizi yapıp, videoyu çekip yayınlayan kişiler Türk polisi tarafından gözaltına alınmışlardır.” ifadelerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler