Ana SayfaÜnlülerSongül Karlı'dan Olay Açıklama

İlgili Postlar

Songül Karlı’dan Olay Açıklama

Songül Karlı geçtiğimi gün Youtube’da yayınlanan Magazin Noteri programına konuk oldu. Karlı programda ‘frikik’ iddiası, Metin Yüncü ile olaylı boşanması ve bir dönem sunuculuğunu yaptığı evlilik programı hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Songül Karlı Kimdir?

Karlı Hakkında Bilinmeyenleri Açıkladı

Son günlerde eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığı yönündeki haberlerle gündemden düşmeyen Songül Karlı, Ali Eyüboğlu’nun YouTube programına konuk olan. Programda samimi itiraflarda bulunan Karlı, Metin Yüncü ile ilgili bilinmeyenleri açıkladı.

Reyting Düştüğü İçin Evlendim

Eski eşinin kendisini 30 milyon TL dolandırıldığını söyleyen ve evine birçok kez haciz gelen Songül Karlı, son yaptığı evliliğin bir reyting uğruna yapıldığını itiraf etti. Uğur Arslan’la birlikte FOX’ta yıllarca Su Gibi isimli programın sunuculuğunu yapan Karlı, “FOX’ta yaptığımız program bir kere 89’uncu olunca yapımcılar geldi, ‘Artık evleneceksin’ dedi ve böyle gelişti. Yoksa Metin Yüncü, çok gördüğüm, tanıdığım ve sevdiğim bir insan da değildi. Dört yıllık evliliğimizde bir sene bile evde değildi; 40 kere kapıya koydum kolilerini” dedi.

Fotoğraflarda Sütyensiz Değildim

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından spor yaptığı anları paylaşan Karlı’nın iç çamaşırı giymemesi dikkat çekmişti. O konu hakkında da konuşan Karlı, “Herkes yapınca oluyor da türkücü yapınca mı olmuyor? Sanki türkücülere çok saygı duyuluyor? Spor yapmam eleştirilecek değil, övülecek bir şey. Ayrıca iddia edildiği gibi sütyensiz değilim o fotoğrafların hiçbirinde. Sadece tercih ettiğim sütyenden öyle görünüyor. Ben o fotoğrafları paylaşırken incelemiyorum. Takipçilerim yazınca fark ettim” dedi.

“Bana Çocuk Yapacaksın Seni Öldürürüm… Gebertirim”

Songül Karlı daha önce eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. 5 yıl süren evliliği boyunca 4 defa ayrılmak istediğini belirten ve üzerine  4 defa dayak yediğini anlatan Songül Karlı, Metin Yüncü ‘nün “Sen burada oturacaksın bana çocuk yapacaksın seni öldürürüm, gebertirim” cümleleriyle tehdit edildiğini de iddia etti. Hem sözlü,  hem de fiziki şiddete maruz kaldığını tüm mal varlığının elinden alındığını anlatan Songül Karlı, “Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, ‘bakkallar kapalı’ diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı” sözleriyle gözyaşlarına boğuldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler