Ana SayfaDedikoduSongül Karlı: "Adam Olsa Benim Paramı Yemez"

İlgili Postlar

Songül Karlı: “Adam Olsa Benim Paramı Yemez”

Ünlü şarkıcı Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü’nün 20 milyon lirasını dolandırdığını söyleyerek çarpıcı açıklamalara imza attı. “Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Ben köy köy gezdim. Adam olsa benim paramı yemez” diyen Songül Karlı’nın Magazin gündemine bomba gibi düşen olayı ve Detayları Haberimizde..

Songül Karlı Bikini Kazasına Uğradı!

Songül Karlı: “Adam Olsa Benim Paramı

Bu yıl yaz Tatiline Bodrum’da başlayan Türk Halk Müziği sanatçısı ve televizyon programcısı Songül Karlı, şu sıralar Çeşme’de karantina günlerinin acısını çıkarıyor.

Songül Karlı: “Paramı Versin Rahat Etsin”

Eski eşi Metin Yüncü hakkında Uçankuş’a konuşan güzel şarkıcı Songül Karlı, Eski eşinin 20 milyon TL’sini aldığını belirten; “Ben elimi eteğimi çektim, söylemem gerekenleri de söyledim. Benlik bir şey yok. Paramı versin rahat etsin. Dişimle, tırnağımla kazandım. Ben köy köy gezdim. Adam olsa benim paramı yemez” ifadelerini kullandı..

Songül Karlı Kimdir?

“Ben de Şiddete Maruz Kaldım.”

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Ozan Güven – Deniz Bulutsuz olayındaki Kadına şiddet hakkında da konuşan Songül Karlı, şunları söyledi;

“Ben bir havaalanında karşılaşmıştım onunla (Ozan Güven ile)… ‘Merhaba’ dedim, çok sinirliydi. Tiyatrocuların geneli sempatiktir, tatlıdır. Ona da çok şaşırmadım. Hiç hoş değil. En fazla kapıyı çarpıp gidersin, evi terk et dersin. Ben de şiddete maruz kaldım. Öyle çok büyük şiddet değildi.”

Karantinada Olan Songül Karlı, Salonunun Ortasında Bakın Ne Yaptı?..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler