Ana SayfaDedikoduSon Kasırga Mağduru ‘ACUN’

İlgili Postlar

Son Kasırga Mağduru ‘ACUN’

Son Kasırga Mağduru ‘ACUN’

Acun Ilıcalı Exathlon yarışmasının çekimlerini 10 gün erteledi

Ünlü yapımcı Türkiye’ de bir çok başarılı işe imza atan Acun Ilıcalı Amerika’ nın güneyini vuran Irma kasırgasından nasibini aldı. Acun Ilıcalı ve ekibi, Brezilya’da yayınlanacak ve çekimleri 12 Eylül’de başlayacak ‘Exathlon’ yarışmasının çekimlerini 10 gün erteleme zorunda kaldı. 19 Eylül’de Şeyma Subaşı ile evlenecek olan Ilıcalı düğün sonrası soluğu Dominik’ de alacak.

Magazin basının da yer alan haberlere  göre; Acun Ilıcalı  ve ekibi, ocak ayından itibaren Brezilya’da yayınlanacak ‘Exathlon’ Yarışmasının çekimlerine 12 Eylül’de başlayacaktı. Ilıcalı, Dominik’ de ki çekimlere start verdikten sonra Fransa’ya geçip, ünlü sahil kasabası Saint Tropez’ de Şeyma Subaşı’ yla dünya evine  girecek.

Ancak Irma kasırgası, sadece Güney Amerika’ yı değil, Dominik’ i de vurdu. O yüzden Acun Medya ekibi Brezilya için çekeceği ‘Exathlon’un çekimlerini 10 gün ertelemek zorunda kaldı. Bu yüzden Acun Ilıcalı, 19 Eylül’de 300 kişinin katılacağı Akdeniz sahilinde yer alan beach’teki düğünden sonra soluğu Dominik’ de alacak. Acun Medya’ yı dünyaya açan Acun Ilıcalı, sadece Brezilya’ya değil, Meksika’ya da yarışma çekecek.

 

Yaz tatillerini Akdeniz’de geçiren Meksika’ nın en zenginlerinden Ricardo Salinas ile eşi Maria Laura’ yı Çeşme’de ağırlayan Ilıcalı, o buluşmada medya patronuyla iş birliği kararı almıştı.

 

Forbes’un ‘Dünyanın En Zenginleri’ listesinde 37’nci sırada olan, Meksika’da elektronikten beyaz eşyaya, bankacılıktan GSM’ye birçok alanda faaliyet gösteren holdingin sahibi Ricardo Salinas, aynı zamanda Meksika’nın ünlü televizyon kanalı TV Azteca’nın da patronu…

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler