Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar'dan Çalıntı Fotoğraf Skandalı!

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’dan Çalıntı Fotoğraf Skandalı!

Eda Taşpınar’ın Sosyal Medyadan Paylaştığı Fotoğrafı Çalıntı Çıktı

Sosyal medyayı aktif kullanan Eda Taşpınar geçtiğimiz günlerde İnstagram adresinden “Gece denize girmeden yaz bitmez” notuyla paylaştı. Fakat fotoğraftan kısa bir zaman sonra başka bir kullanıcıya ait çıkınca Eda Taşpınar’ın takipçileri şok içerisine girmişlerdi.

Eda Taşpınar’ın 9 Eylül’de paylaştığı içeriğinde gece vakti denize giren 4 kadının bulunduğu fotoğraf çalıntı çıktı. Taşpınar bu paylaşımda siyah-beyaz filtre kullandı ve kendisiyle birlikte 3 arkadaşını da fotoğrafa etiketledi. Eda Taşpınar’ın “Gece denize girmeden yaz bitmez” notuyla paylaştığı fotoğrafı Whattpad uygulamasında ‘TheQueenOfColors’ isimli hesap 5 gün önce paylaştığı ortaya çıktı.

Fotoğrafın gerçeği; 

Eda'dan çalıntı fotoğraf skandalı!
Eda Taşpınar’ın paylaştığı hali; 

Skandal Üzerine Skandal! Bu sefer Çaldığı Fotoğrafa Göğüs Bile Yaptı!

Bu fotoğrafların çıkması üzerine sosyal medyada konuşmalar başladı fakat Eda Taşpınar bununla yetinmedi bir tane daha kendisine ait fotoğraf paylaştı, paylaştığı fotoğrafa göğüs bile yaptı!

Şimdi ise Eda Taşpınar’ın denizin içinden yaptığı bu paylaşımın da Instragram’da RAVA isimli bir kullanıcıya ait olduğu ortaya çıktı. Fotoğrafta Taşpınar’ın göğüs kısmını photoshop’la düzeltmesi ise dikkatlerden kaçmadı. Eda Taşpınar gündeme gelen fotoğraflarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ne açıklama yapacağı ise takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

Eda'dan çalıntı fotoğraf skandalı!
Eda’dan çalıntı fotoğraf skandalı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler