Ana SayfaÜnlülerSon dakikalarda ayağı kırıldı

İlgili Postlar

Son dakikalarda ayağı kırıldı

58 yaşındaki başarılı sinema sanatçısı Derya Alabora başrolünü oynadığı ‘Cici Babam’ filminin setinde film çekimlerinin bitmesine dakikalar kalmışken talihsiz bir kaza yaşadı.

Herkesi korkutan anlar

Oyuncu Derya Alabora, Muğla Akkaya’da dün öğlen saatlerinde filmin basın toplantısından önce çekilen son sahnede, Mahir İpek’le şakalaşarak bisiklete biniyordu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı o anda ikili birden dengelerini kaybedip yere yuvarlandı. Setteki herkesi korkutan düşme olayından sonra ayağı kırılan Derya Alabora hastaneye kaldırıldı. Settekilerin ilgilendiği Derya Alabora zor zamanlar yaşadı.

Setteki herkesin eğlenceli dakikalar geçirdiği sırada şakalaşırken bisikletten düşen Derya Alabora için Mahir İpek, rol arkadaşına dayanamadı. Bisikletten düşüp ayağını kıran arkadaşı hastaneye kaldırılırken dayanamayarak üzüntüden ağladı.

Üzücü ve mecburi bir ara

Muğla Akkaya’ya dün öğle saatlerinde ambulansın gelmesinden sonra Derya Alabora’nın ayağına bandaj takılarak, Ahu Hastanesi’ne kaldırıldı. Oyuncunun, yaşanan üzücü olaydan sonra ayağındaki kırılma nedeniyle set kısa süreliğine ara vermek zorunda kaldı. Bu ara hem oyuncular hem de Derya Alabora açısında üzücü ve mecburi bir ayrılık oldu. Yapılan ilk müdahalenin ardından, Derya Alabora, kendi doktorunun bulunduğu İstanbul’daki ambulans uçakla Florence Nightingale Hastanesi’ne götürüldü.

“Cici Babam”a ara verildi.

Derya Alabora’nın geçirdiği kaza sonrası filmin çekimlerine bir süreliğine ara verildi. Çekimleri devam etmekte olan Cici Babam filminin konu şöyleydi: “Şanlıurfa kökenli, İstanbul’da yaşayan, Muğla’da yetişmiş, İsveçli bir gurbetçi geline sahip ailenin hikayesinde, herşey çok yerli, herşey çok Güldür Güldür” ‘Güldür Güldür’ ekibinin senaryosunu yazdığı filmin başrol oyuncusu Derya Alabora’nın geçirdiği kaza sonrası filmin beyaz perde de seyirciyle buluşması ertelenecek mi binmiyor. Yetkili kişilerden henüz bir açıklama gelmedi. Başarılı oyuncu Derya Alabora’nın sevenleri sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileterek Alabora’ya destek olmayı ihmal etmiyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler