Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Şener Şen'in yeğenini Adnan Oktar'ın evlendirdiği ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Son dakika: Şener Şen’in yeğenini Adnan Oktar’ın evlendirdiği ortaya çıktı!

Son dakika: Şener Şen’in yeğenini Adnan Oktar’ın evlendirdiği ortaya çıktı! Adnan Oktar ve ekibine yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında gözaltına alındığı ortaya çıkan Şener Şen’in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu’nu Adnan Oktar’ın evlendirdiği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar için “Milyar tane evladım olsa feda olsun” diyen kadının kim olduğu ortaya çıktı!

Adnan Oktar ve ekibine yönelik yapılan dev operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden birinin de, Şener Şen’in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu olduğu iddia edilmişti. Aslı Süme Efeoğlu’nun, operasyonun ilk gününde Kandilli’deki villada gözaltına alındığı duyulmuştu. Yeni detaylar ortaya çıktı. Habertürk’ten Mustafa Şekreoğlu’nun haberine göre; uzun zamandan beri Adnan Oktar’ın yanında yer aldığı iddia edilen Aslı Süme Efeoğlu’nun, grup içinde evlilik yaptığı iddia edildi.

Adnan Oktar Kimdir?

Şener Şen’in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu’nu Adnan Oktar evlendirdi

İddialara göre; usta oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Süme Efeoğlu, Adnan Oktar’ın talimatı ile Oktar’ın önemli adamlarından Hakan Efeoğlu ile evlendirildi. Efeoğlu’nun evlendirildiği söylenen Hakan Efeoğlu’nun da hakkında gözaltı kararı olduğu ve operasyon sırasında adresinde bulunamadığı da iddia edildi. Hakan Efeoğlu’nun, Adnan Oktar tarafından hukuk işlerinde görevlendirildiği, dilekçeler ve Adnan Oktar adına makaleler yazdığı iddia edildi.

Aslı Süme Efeoğlu bacı çıktı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Aslı Süme Efeoğlu’nun da, Adnan Oktar grubunda yönetici bacı olduğu, bacılar ve kız kardeşler grubunun tamamından sorumlu olduğu iddia edildi.

Miras hedefi

Adnan Oktar’ın eski müridlerinden ve soruşturmada müşteki olan Ümit Kuruca, ekip içerisinde yapılan sahte evlilikler hakkında yaptığı açıklamada; “Aileden böyle miras kalacak kızlar evlilik için seçiliyordu. Bunlar sadece kağıt üzerinde nikahlanıyor. Miras kalırsa hemen alınması için resmî nikah kıydırıyordu. Böylece ailesi karşı çıkanca kız “ben evliyim siz karışmayın” diyebiliyordu.Yani evlilikler hep usülen yapılıyor.” diye konuşmuştu.

Şener Şen, Aslı Süme Efeoğlu’nun nesi oluyor?

Usta oyuncu Şener Şen’in Notre Dame de Sion Fransız Lisesi ve İstanbul Üniversitesi’nde Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Aslı Süme Efeoğlu’nun, 24 yıldır Adnan Oktar’ın yanında olduğu iddia edildi. Şener Şen’in, Aslı Süme Efeoğlu’nun dayısı olduğu öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler