Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'dan alkışlanacak hareket: Elinde poşet çöp topladı

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan alkışlanacak hareket: Elinde poşet çöp topladı

Serenay Sarıkaya’dan alkışlanacak hareket: Elinde poşet çöp topladı. Serenay Sarıkaya, su kirliliğine dikkat çekmek için Kilyos’ta düzenlenen kıyı temizleme etkinliğinde eline poşet alıp çöpleri topladı. Detaylar haberimizde…

Serenay Sarıkaya’dan cesur tatil pozları

Serenay Sarıkaya çöp topladı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın marka yüzü olduğu firma, son zamanlarda artan su kirliliğine dikkat çekmek için Kilyos’ta kıyı temizleme etkinliği düzenledi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya da, yüzü olduğu markanın  etkinliğine destek verdi. Serenay Sarıkaya, diğer katılımcılar ile bilikte eline aldığı poşetle çöpleri topladı.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Kıyılarda ve denizlerde kirlenmeye sebep olan bu atıklara dur dediler

Böyle bir organizasyonda yer almaktan dolayı mutlu olan Serenay Sarıkaya, “Bugün çok güzel bir sebep için Kilyos’ta buluştuk. Kıyılarda ve denizlerde kirlenmeye sebep olan bu atıklara bir dur demek için bugün hepimiz buradayız. Plastik atık kirliliği çevremizin, bir sürü canlının ve bizlerinde hayatını tehlikeye atıyor. Eğer gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız..Bugün bu sıcak günde böyle bir sebep için bana eşlik eden herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, uzun zamandır kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Kerem Bursin ile aşk yaşıyor. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti, son dönemlerde birlikte tatil yaptıkları haberler ile gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler