Ana SayfaDedikoduSon Dakika... Evlilik haberi beklenen Gökçe Bahadır, Efe Duru ile ayrıldı!

İlgili Postlar

Son Dakika… Evlilik haberi beklenen Gökçe Bahadır, Efe Duru ile ayrıldı!

Evlilik haberleri beklenen Gökçe Bahadır ve Efe Duru çiftinden üzücü haber geldi. Bir yıldır aşk yaşayan çift, yollarını ayırdı. Kötü haberi Efe Duru sosyal medya üzerinden duyurdu. Detaylar haberimizde…

Şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler isimli dizide rol alan güzel oyuncu Gökçe Bahadır, yaklaşık bir yıldır iş adamı Efe Duru ile aşk yaşıyordu. Evliliğe doğru gidecek gibi görünen aşk, sona erdi.

Evlilik haberi beklerken ayrılık haberi geldi

Yakın zamanda evlilik yoluna girdikleri yönünde haberler ile gündeme gelmesi beklenen Gökçe Bahadır ve Efe Duru çifti, bir yıllık aşka nokta koydu. Ünlüler dünyasının en çok beğenilen çiftinden Efe Duru, kötü haberi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Efe Duru, Gökçe Bahadır’la ayrıldıklarını duyurdu

Efe Duru, sosyal medya hesabından “Gökçe Bahadır’la ilişkimizi sonlandırma kararı aldık. Bizim için güzel yorum yapan herkese çok teşekkürler.” yazılı notu paylaştı.

İşte o not…

Daha önce de kavga haberi ile gündeme gelmişlerdi

Daha önceden de plajda kavga ettikleri haberleri ile gündeme gelen Gökçe Bahadır ve Efe Duru çifti, resmen yollarını ayırdı. Şimdi gözler Gökçe Bahadır’a çevrildi. Bahadır, henüz konu hakkında açılama yapmadı.

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, geçmiş yıllarda Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal ile dünya evine girmiş, ancak mutlu olamayıp boşanmıştı. Bahadır, aradığı mutluluğu yine bulamadı.

Gökçe Bahadır kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler