Ana SayfaDedikoduBurcu Biricik Çağatay Ulusoy Sorusunu Duyunca Kaçtı

İlgili Postlar

Burcu Biricik Çağatay Ulusoy Sorusunu Duyunca Kaçtı

Çağatay Ulusoy’la bir dizide rol alacağı konuşulan Burcu Biricik’in projeden vazgeçtiği öğrenildi.

Oyuncuya bu soru sorulunca ne yaptı?

Burcu Biricik önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Karşısında magazin muhabirlerini gören oyuncu ”Bugün çekmeyin lütfen” diye ricada bulundu. Burcu Biricik’e Çağatay Ulusoy’la birlikte rol alacağı dizide oynamaktan neden vazgeçtiği soruldu. Bu soru üzerine Biricik,”Çok acelem var. Lütfen sonra konuşalım” dedikten sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

Son olarak geçtiğimiz sezon Kanal D’de final yapan Hayat Şarkısı’nda rol alan Burcu Biricik’in yeni dizisi belli oldu. TMC Film, Ay Yapım ve son olarak 03 Medya’nın Netflix projesinde adı geçen Burcu Biricik, ATV’de yayınlanacak Ay Yapım imzalı 8. Gün adlı diziyle ekrana dönecek. Senaryosunu geçen sezon Show TV’de reyting rekorları kıran ve sezon sonu final yapan İçerde’nin yazarları Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun kaleme aldığı dizi, etkileyici bir baba kız hikayesini ekrana taşıyacak. Yeni yılda ekrana gelmesi beklenen dizide Burcu Biricik’in partneri henüz netleşmedi.

SON YAPTIĞI AÇIKLAMADA ŞUNLARI DEMİŞTİ

Oyuncu Burcu Biricik, Temmuz 2016’da reklamcı Emre Yetkin ile evlenmişti. Posta’nın haberine göre çocuk planları yaptıklarını söyleyen Burcu Biricik, “Emre ile anlaştık. İsmin biraz daha sağlamlaştıktan sonra ilk işimiz bebek sahibi olmak. Birkaç yıl ortadan kaybolursam işlerin durmasından korkuyorum. Yolun başında unutulmak istemiyorum. Emre de bu kararıma saygı duyuyor” dedi ve gülümseyerek uzaklaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler