Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil, yemek yerken yakalandığı kadınları tanımamazlıktan geldi!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil, yemek yerken yakalandığı kadınları tanımamazlıktan geldi!

Mehmet Ali Erbil çapkınlıktan bir türlü vazgeçmiyor. İki güzel kadınla yemek yerken yakalanan Mehmet Ali Erbil, yakalandığını anlayınca yanındaki kadınları tanımamazlıktan geldi. Detaylar haberimizde…

Sık sık çapkınlık yaparken yakalanan ve bu haberler ile magazin gündemine konu olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yine çapkınlık turundaydı.

Mehmet Ali Erbil yine çapkınlık turunda

Ünlüler dünyasının en çapkın isimlerinden biri olarak adeta nam salan şovmen Mehmet Ali Erbil, Arnavutköy’de bir mekanda iki kadın arkadaşıyla birlikte yemek yedi. Mekan çıkışında bir anda karşısında magazin muhabirlerini gören ve şoke olan Mehmet Ali Erbil, birlikte yemek yediği kadınları tanımadığını söyledi.

Duygu Özaslan’a ben değil arkadaşım mesaj attı

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan’a Instagram’dan “Yenge bir beni takip etmemişsiniz ezik hissettim” şeklinde mesaj atması haberleri ile gündeme gelmişti. Mali, bu haberler için “Benim bir arkadaşım var, telefonumun şifresini biliyor, benim numaram diye kendi numarasını yazıp kızlarla konuşuyor.” şeklinde bir açıklama getirmişti.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler