Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Emrah Serbes'in üç kişinin ölümüne neden olduğu davadan karar çıktı!

İlgili Postlar

Son dakika: Emrah Serbes’in üç kişinin ölümüne neden olduğu davadan karar çıktı!

Son dakika: Emrah Serbes’in üç kişinin ölümüne neden olduğu davadan karar çıktı! Ünlü senarist ve yazar Emrah Serbes’in yaptığı kaza ile üç kişinin ölümüne neden olması ile görülen davadan karar çıktı. Emrah Serbes’e ne ceza verildi? Davadan ne karar çıktı? Detaylar haberimizde…

Bir aileyi yok eden ünlü senarist Emrah Serbes, ilk kez hakim karşısında. Gözyaşlarına boğuldu!

Emrah Serbes davasından karar çıktı

Behzat Ç. dizisinin senaristi ünlü senarist ve yazar Emrah Serbes, 2 Eylül 2017 tarihinde İzmir Torbalı yolunda alkollü ve hız limiti yüksek şekilde kullandığı aracı ile kaza yapmış, aynı aileden üç kişinin ölümüne neden olmuştu. Hakkında açılan davadan karar çıktı.

Emrah Serbes Kimdir?

Emrah Serbes davası görüldü

İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu olarak yargılanan Emrah Serbes getirilirken, mağdur olan ailenin avukatları da katıldı. Ailenin avukatları, Emrah Serbes’e en üstten ceza verilmesini ve takdir hafifletici sebeplerin uygulanmaması talebinde bulundu.

Benim yüzümden bütün aileni kaybettin

Emrah Serbes’e Mahkeme Başkanı son sözlerini soruldu. Söz alan Emrah Serbes, “Benim yüzümden bütün aileni kaybettin. Bu bir kazaydı. Elimden gelmeyen nedenlerle oldu. Keşke ben ölseydim. Bunu her gün söylüyorum. Çok üzgünüm.” diyerek Özçelik ailesinden hayatta kalan oğulları Ahmet Özçelik’ten özür diledi ve “Yol karanlıktı hava yağmurlu ve yol ağaçlıktı. Alkollü değildim. Tepe üstündeydim. Bir anda gördüm. Kurtarmaya çalıştım ama kurtaramadım. İddiaların aksine alkollü değildim. Bilincim yerindeydi. Yol yağışlı olmasaydı, karanlık olmasaydı bu kazayı yapmazdım. Düşünecek 1 saniyem olsaydı bu kazayı yapmazdım. Çok üzgünüm. Çok pişmanım. Adaletinize güveniyorum. Sizden de kararınızı verirken bir saniye daha düşünmenizi rica ediyorum.” diye konuştu.

Emrah Serbes’in avukatı cezanı alt sınırdan verilmesini ve sanığın tahliyesini talep etti.

Emrah Serbes’e 13 yıl 4 ay hapis cezası

Emrah Serbes, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak’ suçundan İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İçeride artık bol bol senaryo yazarsın

Emrah Serbes,kararın ardından jandarmalar eşliğinde götürülürken, “Beni düşünmeyin dostlar. Su akar yatağını bulur.” dedi. Mağdurun yakınları Emrah Serbes’in bu sözlerine karşılık olarak, “İçeride artık bol bol senaryo yazarsın.” dedi.

Emrah Serbest ne kadar hapis yatacak?

Emrah Serbes kararı hakkında açıklama yapan İstanbul Barosuna üye Avukat Alper Sarıca, verilen cezanın üçte ikisini yatacak olan Serbes’in 7 yıl 2 ay 20 gün tutuklu kalacağını ifade etti. Tahliyenin ardından da, 1 yıl denetimli serbestlik kapsamında kalacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler