Ana SayfaDedikoduSomer Sivrioğlu'nun Cinsellik Açıklaması Gündem Oldu

İlgili Postlar

Somer Sivrioğlu’nun Cinsellik Açıklaması Gündem Oldu

Geçtiğimiz sene eşinden boşanan ‘MasterChef Türkiye’ yarışmasının jürisi Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda kendisi hakkında açıklamalar yaptı. Samimi açıklamalarda bulunan Somer Sivrioğlu cinsellik açıklamasıyla gündem oldu. İşte ünlü şefin o açıklamaları;

“Şöhret Olduğum İçin Mutluyum”

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programlarından ‘MasterChef Türkiye’ yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, Hakan Gence’ye konuştu.

“Şöhret hayatında neleri değiştirdi?” sorusuna yanıt veren Sivrioğlu, “Şöhret olduğum için mutluyum. Geniş çevrelerin beğenisini ve sevgisini kazanmak çok değerli. Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’da seviliyor. Ancak magazin figürü olacak biri değilim” ifadelerini kullandı.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu Aldatma İddiaları Hakkında Konuştu!

Somer Sivrioğlu’nun Cinsellik Açıklaması Gündem Oldu

Yemeyi tutku olarak gördüğünü dile getiren Somer Şef, “Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur” sözleriyle dikkat çekti.

Yasak Aşkı Ortaya Çıktı

18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’nu aldattığı iddia edilen Somer Sivrioğlu’nun, sevgilisi ortaya çıktı. Yasak aşkı ile olan fotoğrafları gün yüzüne çıkınca eşi Aslı Sivrioğlu’dan veto yemiş ve geçtiğimiz yıl boşanmışlardı. Derin ve Deniz adında iki çocuğu olan Sivrioğlu’nun, eşini İstanbul’da esmer bir kadınla aldattığı iddiaları çok konuşulmuştu.

Snob Magazin’de yer alan iddialara göre; Somer Sivrioğlu’nun yeni sevgilisi MasterChef programının editörü. Çiftin Beşiktaş’ta el el yürüyüş yaptıkları da öne sürülmüştü.

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler açıklama yaparak, “Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu’yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum” demişti.

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler