Ana SayfaÜnlülerSomer Sivrioğlu 'nun Evliliğinin Bitme Sebebi Bakın Neymiş?...İlk Kez Anlattı!...

İlgili Postlar

Somer Sivrioğlu ‘nun Evliliğinin Bitme Sebebi Bakın Neymiş?…İlk Kez Anlattı!…

Başarılı Masterchef Somer Sivrioğlu, Katarsis programına konuk oldu. Özel hayatı hakkında dikkat çeken açıklamalara imza atan ünlü şef, 18 yıllık evliliğinin sona erme sebebini ilk defa açıkladı. İşte Detayları…

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu ‘nun Sevgilisi Güzelliği İle Gözleri Kamaştırıyor…

Somer Sivrioğlu ‘nun Evliliğinin Bitme Sebebi Bakın Neymiş?…İlk Kez Anlattı!…

Masterchef Somer Sivrioğlu, Uzman Psikolog Gökhan Çınar ‘ın Youtube ‘da yayınlanan Katarsis ‘in konuğu oldu. Ünlü şef, 18 yıllık evliliğinin sona erme sebebini  ilk defa açıkladı…

“Hatam Var Kabul Ediyorum”

Uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kayabaşı ile aşk yaşayan ünlü şef, biten evliliği hakkında Gökhan Çınar’a içini döktü ve yaşananlara dair şu ifadeleri kullandı:

“29 yaşında evlendim, 20 yıla yakın süre evli kaldım. Eşim ile yurt dışında evliydim. Böyle olunca ona çok daha fazlasını yüklüyorsun….O benim sadece eşim, partnerim veya aşığım değil, aynı zamanda dert ortağım, iş ortağım ve yoldaşımdı. Böyle olunca her şeyi çok daha yoğun yaşıyorsun. Her şeyi ondan bekliyorsun ve her şeyi ona vermeye çalışıyorsun. Bu da doğal olarak yıpratıcı oluyor. İlişki haliyle eskiyor. Bu zamana kadar hiçbir yerde konuşmadım ama şunları söylemek istiyorum….

…İlişki iki kişi arasında yaşanır ve o duyguyu o iki kişi bilir. Şekil olarak yanlışlarım olabilir, çok daha açık olmam gerekiyordu kendisine. Çok daha bu eskimeyi ifade ediyor olabilmek gerekiyordu. Bunda benim hatam var ve bunu kabul ediyorum.”

Pınar Kızılkaya Kimdir?

“İlişkimiz Eskidi, Biz O İlişkiyi Dönüştüremedik”

Somer Sivrioğlu, “Basında anlatılanlar gibi de değil hiçbir şey. Durup dururken hiçkimse böyle bir şey yapmaz. Yok efendim; ‘Parayı buldu, şöhreti buldu’. Bir insan bunlara bakar mı sizce? İlişkimiz eskidi, biz o ilişkiyi dönüştüremedik ve yenileyemedik…

“Önce kendin açıyorsun, sonra kapıdan biri geliyor. Hiçbir zaman kilitli bir kapıya kimse gelmiyor ya da sen kilitli bir kapıyı kırıp, içinden çıkmıyorsun. O kapı zaten eskimişti. O yüzden böyle sonlandı evliliğimiz. Eski eşim ile ilgili şunları söyleyeceğim. Herkesle aşk yaşayabilirsin ama herkes ile çocuk yapamazsın. İyi ki onunla böyle bir şey yaşamışım. Bu dönem çocuklarımla bir aradayım ve bana çok iyi geliyor. Ben de onların hayatında olmaya çalışıyorum…..

….Oğlum ve kızımla ilişkim çok iyi. Birlikte hayatı sorguluyoruz Dürüst bir ilişkimiz var. O açıdan da çok mutluyum” dedi.

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler