Ana SayfaÜnlülerŞok Gelişme! Mert Fırat, Düğün Öncesi Kiminle Tartıştı?

İlgili Postlar

Şok Gelişme! Mert Fırat, Düğün Öncesi Kiminle Tartıştı?

Mert Fırat, düğün öncesi kiminle tartıştı? Sosyetik güzel İdil Fırat ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Mert Fırat, geçtiğimiz gün gerçekleşen İdil Fırat’ın kına gecesinin hemen ardından kiminle buluştu? Neden hararetli dakikalar yaşandı? İşte çok ses getirecek haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İdil Fırat Leğende Salona Girdi

Tüm gözler 8 Eylül’de ki düğünde

Mert Fırat, düğün öncesi kiminle tartıştı? Ünlü işadamı Önder Fırat’ın kızı sosyetik güzel İdil Fırat ile dünya evine girmeye hazırlanan Mert Fırat, şu sıralar magazin basınının gündeminden inmiyor. 8 Eylül’de evlenecek olan popüler çift, geçtiğimiz günlerde düzenlediği kına gecesi ile hem sosyal medya hesaplarından, hem de yazılı basından bir hayli eleştiri toplamıştı.

Mert Fırat’ın ‘Cumartesi Anneleri’ tepkisi

Mert Fırat, Düğün Öncesi Kiminle Tartıştı?

Habertürk Gazetesinden İpek Durkal’ın haberine göre, Mert Fırat cephesinde gergin günler yaşanıyor. Daha önce haklarında aşk dedikodusu çıkan Mert Fırat ve İlkşen Başarır, kına gecesinin hemen ardından buluştukları restoranda hararetli bir şekilde tartışırken görüldüğümü yazan İpek Durkal, şöyle devam etti…

“Herkes İdil Fırat’ın akıllara durgunluk veren kına gecesini konuşup sosyal medya kullanıcıları da Mert Fırat’a “Kaçırıldıysan üç kere burnunu kaşı, biz anlarız” mesajları gönderirken tüm bu absürtlüklerin içinde gözlerim İlksen Başarır’ı aradı.

Mert Fırat’ın sinema filmlerinin yaratıcısı, ödüllü yönetmen ve senarist Başarır aynı zamanda Mert Fırat’ın ev ve kendi tabirleriyle hayat arkadaşıydı. O kadar yakınlardı ki birbirlerine, sevgili oldukları konuşulurdu kulislerde.

Mert Fırat Kimdir?

Her şeyiz ama sevgili değiliz

Hürriyet’ten Hakan Gence 2015 yılında bu et-tırnak çiftiyle röportaj yapmış ve sevgililik mevzusunu açık açık sormuştu.
Mert Fırat, “İlksen’le her şeyiz ama sevgili değiliz” derken, Başarır “Aramızda aşktan çok daha kıymetli bir şey var” diye yanıtlamıştı soruyu. “Biz ölene kadar birbirimizin hayatında olmak istedik. İnsanlar evleniyor ama sonra boşanıyor. Ayrılıyor… Biz öyle şeyler yaşamak istemiyoruz” diye de eklemişti. Mert Fırat röportajda, bir gün biri evlendiği takdirde artık aynı evde değil ama altlı üstlü oturarak bu ilişkinin süreceğini anlatmıştı.
Pek öyle olmadı gibi…

Hararetli Tartışma!

Mert Fırat’ın kızkardeşi Nila nişanın ve kına gecesinin ‘görümce’ kontenjanından baş aktörüyken İlksen Başarır ortalarda yoktu. Tıpkı nişana gitmeyen gelin babası Önder Fırat gibi İlksen Başarır’ın da nerelerde olduğunu merak ederken haber önüme geldi.

Başarır ile Mert Fırat ‘karizma sıfırlayan’ kına gecesinin hemen ertesi günü öğlen saatlerinde G Mall’da buluştu. Masada hararetli bir tartışma yaşanırken yanlarındaki bir beyefendi de orta yolu bulmaya çalışır gibiydi.
Eğer bu tartışmanın konusu, altı üstlü oturacakları dairenin yeri değilse, ortada çok ciddi bir sorun var sanki…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler