Ana SayfaÜnlülerŞok açıklama: Boşanmayı Okan Kurt istedi!

İlgili Postlar

Şok açıklama: Boşanmayı Okan Kurt istedi!

Şok açıklama: Boşanmayı Okan Kurt istedi! Geçtiğimiz dakikalarda boşanma davaları gerçekleşen Demet Akalın ve Okan Kurt cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen bilgiler arasında, boşanmayı Okan Kurt’un istediği iddiaları yer alıyor. Boşanmayı talep eden taraf Okan Kurt mu oldu? Okan Kurt, Demet Akalın ile boşanmayı neden istedi? Boşanma olayının perde arkası haberimizde…

Demet Akalın İle Okan Kurt Boşandılar!

Demet Akalın ve Okan Kurt haciz yüzünden boşandı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt’un piyasaya ve bankalara olan borçları yüzünden evine haciz gelmesi ile büyük bir şok yaşadı. Akalın’ın evinde, dün haciz işlemi gerçekleşti. Demet Akalın’ın birçok eşyası haciz edilerek kamyona yüklenerek götürüldü.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın’ın evinden haczedilen eşyaların tam listesini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

İşte Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyalar!

Demet Akalın’dan boşanmayı isteyen Okan Kurt oldu

Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanma davası, bugün teve2 ekranlarında yayınlanan Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa isimli programda masaya yatırıldı. Programın sunucuları Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın gündeme getirdiği bir iddia şok etkisi yarattı. Ünlü sunucular, Demet Akalın ve Okan Kurt’un boşanma kararı almasında boşanmayı talep eden tarafın Okan Kurt olduğunu iddia etti.

Okan Kurt kimdir?

Siz çok üzülüyorsunuz

İddialara göre; haciz sorunları ile boğuşan Okan Kurt, eşi Demet Akalın ve kızı Hira’nın bu durumdan etkilenmemesi adına boşanmayı talep etti. Okan Kurt’un, eşi Demet Akalın’a “Siz çok üzülüyorsunuz bu süreçte yıpranıyorsunuz” diyerek boşanma talebinde bulunduğu iddia edildi.

Demet Akalın boşanmayı istemedi

Okan Kurt’un boşanma talebinin gündeme gelmesinin ardından, Demet Akalın’ın aslında boşanmayı istemediği duyuldu. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre; Demet Akalın, haciz sorunlarından dolayı zor günler yaşamasına neden olan eşi Okan Kurt’tan boşanmayı hiç istememiş.

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, geçtiğimiz dakikalarda altı yıllık evliliklerini sadece on dakikada sonlandırdılar. Kızlarının velayeti anne Demet Akalın’a verilirken, taraflar birbirinden tazminat ya da nafaka talep etmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler