Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk da Ferhat İle Aslı Uzaklaşmaya Karar Veriyor

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk da Ferhat İle Aslı Uzaklaşmaya Karar Veriyor

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından araştırılmaya devam ediyor. Ferhat ile Aslı arasında geçen ilişkinin giderek farklı bir boyut almasıyla birlikte seyircilerin merakı katlanarak artmaya devam ediyor.

Siyah Beyaz Aşk son bölümünde gerçekleri Ferhat’a söyleyip söylememe konusunda oldukça kararsız olan Aslı, ortaya çıkacak olan sorunlar dolayısıyla korkmaktadır. Siyah Beyaz Aşk’ın son bölümünde bu korku, Aslı’nın içinde büyüyen bir yara haline bürünecektir. Peki, bu olayların yaşandığı Siyah Beyaz Aşk son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte bazı bilgiler

SİYAH BEYAZ AŞK 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?
Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?
Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?

SİYAH BEYAZ AŞK 11. BÖLÜM FRAGMAN

https://www.youtube.com/watch?v=Zm5_C1POQIs

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ferhat ve Cüneyt, Şahin’in adamları tarafından sarılmış, çıkış yolu aramaktadır. Aslı, Ferhat’ın başının belada olduğunu öğrenince hiç düşünmeden onun peşinden gider. Ferhat ise şimdi kim olduğunu bilmediği bir düşmanla karşı karşıyadır.

Bebeğin Gülsüm ve Cüneyt’in olduğunu öğrenen Abidin, Safiye ile yüzleşir. Kaderinin Abidin’in ellerinde olduğundan habersiz olan Gülsüm bebeğine kavuşabilecek mi?

Bütün oklarını Aslı’ya yönelten Namık, Aslı’yla karşı karşıya gelir. Aslı, Ferhat’a babasının Namık olduğunu söyleyip onu yaşadığı yalanın içinden çıkarabilecek mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler