Ana SayfaSosyeteSiren Ertan Anne Oluyor!

İlgili Postlar

Siren Ertan Anne Oluyor!

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Siren Ertan anne oluyor. 47 yaşındaki sosyetik güzelin hamile olduğu öğrenildi. Detaylar haberimizde…

Siren Ertan’dan Yasak Elma açıklaması! Tanganika olayını ilk kez açıkladı!

Siren Ertan hamile

Sosyetenin sık sık magazin gündemine gelen ismi Siren Ertan hamile. 28 Nisan günü Ersin Kayalr ile üçüncü evliliğini yapan Siren Ertan, anne olmaya hazırlanıyor. Mutlu haberi, Habertürk’ten Bülent Cankurt verdi. İşte Cankurt’un o yazısı:

Siren Ertan kimdir?

28 Nisan’da Bodrum’da Ersin Kayalar ile evlenip üçüncü kez gelin olan Siren Ertan Kayalar ile ilgili müjdeli bir haberim var! İki ay önce gelin olan Siren Hanım, altı haftalık hamile! Evet, yanlış okumadınız… İlk eşi Ercan Canmutlu ile 14 ay evli kalan, 14 Şubat 2006’da Rotterdam’da evlendiği ikinci eşi Gökhan Çarmıklı’dan da 13 Ekim 2015’te boşanan Siren Hanım, bir sohbetimizde “Artık evlenmem. Ancak anne olmaya karar verirsem bir kez daha nikah masasına otururum” demişti. Bu yüzden çok yakında çiftten bebek müjdesi bekliyordum. Beklediğim müjde önceki gün geldi. Çifte yakın bir kaynaktan Siren Hanım’ın hamile olduğunu öğrendim. Tüp bebek tedavisi ile muradına erdiğini öğrendiğim Siren Hanım, 47 yaşında ilk kez anne olma mutluluğunu yaşayacak. Ersin Bey’in eski eşinden biri 19, diğeri 8 yaşında iki oğlu var. Siren Hanım’ın da kız çocuklarını çok sevdiğini biliyorum; bakalım Allah gönlüne göre verecek mi? Eğer muradına ererse, Ersin Bey de ilk kez kız bebek mutluluğu yaşayabilir. Umarım Siren Hanım da, bebeği de sağlıkla kurtulur.

Siren Ertan Ve Ersin Kayalar Evlendi

Siren Ertan’dan Tanganika açıklaması

Siren Ertan, geçtiğimiz ay Yasak Elma dizisinde yıllar önce başına gelen Tanganika olayının canlandırılması ile gündeme gelmişti. Ertan, dizinin ardından şu açıklamayı yapmıştı: Yıl 2000 galiba, yirmili yaşların sonlarındayım. Gencim, yeni evlenmişiz, çok popüleriz her yere davet ediliyoruz ve dolayısıyla gezmeye bayılıyoruz. Eski eşimin ofisine bir davetiye geliyor, davetiyeyi görmüyorum ama sekreteri telefonda okuyor her zamanki gibi; yer, dress code vs. Davet sahibi… Kohen. O an eşimin çok sevdiği Kohen soyadlı iş arkadaşı tarafından gönderildiğini düşünüyoruz detaylara hiç takılmıyoruz, zaten sonra Sebo’nun doğum günü var, ilk davete bir uğrar oradan doğum günü partisine gideriz diyoruz. Davetin olduğu otele vardığımızda girişte bir fotoğrafçı bekliyor ve biz daha ne olduğunu anlamadan fotoğrafımızı çekip yok oluyor. Davet olmadığını anlayınca çok gülüyoruz. Hatta doğum günü partisinde herkese anlatıyoruz, en muzip arkadaşlarımıza, Can’a falan soruyoruz sen mi yaptın diye. Çünkü bir arkadaşımızın şaka yaptığını, söyleyeceğini ve birlikte gülmeye devam edeceğimizi düşünüyoruz. Bu arada otele gelen başka popüler davetliler de var ama sonraki zamanlarda olay tamamen bana mal ediliyor, nedense! Neyse bu kumpası organize edenin o zamanın Aktüel Dergisi olduğunu öğreniyoruz o hafta. İşte o zaman kaynar sular başımızdan dökülüyor, bu ne kötülük, biz bunu hak edecek ne yaptık diye. Utanmadan bunu haber yapıyorlar; biz böyle bir kumpas kurduk, bunları bunları davet ettik, nasıl alay konusu ettik ama diye. Amaç kendilerini tatmin etmek, aralarında geyik yapıp gülmek, üzerimizden haber yapıp tiraj ya da reyting kazanmak vs.. Bizim yaptığımız ne? Alnımızın teriyle kazandığımız parayla giyinip süslenmek, sevildiğimizden her yere davet edildiğimizi düşünerek, yeni evli olmanın, genç olmanın verdiği heyecanla ne olduğunu umursamadan arkadaşımızı mutlu edeceğiz diye bir davete uğramak. “Ha bu arada o gün akşam ‘doğum gününe geliyor musunuz?’ diyen herkese böyle bir davete uğrayıp geleceğimizi söylediğimizde hiç kimse de ‘Tanganika diye yeni bir ülke mi olur?’ da demedi. Kimler kimler bir bilseniz. Belki de son yıllarda ülkeler parçalandığından ve her şeyi Google’a sorma alışkanlığımıza henüz sahip olmadığımızdan… Aradan 20 yıl geçti, bakıyorum pek bir şey değişmemiş. Bugün bir dizinin reklamı için yine haberim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler