Ana SayfaDedikoduSinem Kobal'dan Yeni Paylaşımlar

İlgili Postlar

Sinem Kobal’dan Yeni Paylaşımlar

Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile iki çocuklu mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, yaklaşık üç ay önce ikinci kez anne olmuştu. Kızlarına Leyla adını veren çiftten güzel oyuncu Sinem Kobal’dan yeni paylaşımlar geldi. Siyah uzun elbisesiyle objektif karşısına geçen ünlü ismin kısa sürede eski formuna kavuşması dikkatlerden kaçmadı.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu İkinci Bebeklerini Kucaklarına Aldı

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan oyuncu Sinem Kobal’dan güzel haber geldi.  21 Ekim 2020’de kızı Lalin’i kucağına alan Kobal bugün ikinci kez doğum yaptı.

Kobal’ın ve kız bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İkinci kez anne ve baba olan ünlü çift kızlarına Leyla adını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’nun Kızı Leyla İyileşiyor

Minik Leyla’nın tedavisi geçtiğimiz pazartesi gününden beri Maslak Acıbadem Hastanesi’nde devam ediyor. Çift bebeklerini iki gün sonra evlerine götürebilecek. Kenan İmirzalıoğlu’nun menajeri, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dışarıdan kaptığı enfeksiyona bağlı zatürre başlangıcı vardı. Ama şimdi iyileşti ve gayet sağlıklı.” 2016 yılında evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın 2 yaşında Lalin ve Leyla adında iki kız çocukları var.

Sinem Kobal’dan Yeni Paylaşımlar

Şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşayan ve kızlarıyla ilgilenen 34 yaşındaki Sinem Kobal’dan yeni pozlar geldi. Siyah uzun elbisesiyle objektif karşısına geçen güzel oyunun formda hali dikkat çekti.

Sinem Kobal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler